RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Названі два знаки Зодіаку з найбільш руйнівною енергетикою - приносять біди і горе

Астрологи розповіли про два знаки Зодіаку, які мають негативну і руйнівну енергетику. Ці знаки Зодіаку відрізняються своїм складним характером, також вони приносять неприємності оточуючим і близьким.

Про це повідомляє Яндекс.Дзен.

Скорпіон

Скорпіони підступні. Зовні вони можуть бути спокійними людьми, холодними або доброзичливими, але всередині бушує ураган. Експерти часто кажуть, що всередині Скорпіона намагаються вміститися дві людини, одна з яких не є конфліктною, а інша постійно ображає першу.

Незважаючи на те, що Скорпіони - дуже образливі люди, це дуже сильні і надійні особистості. Сила і дух набагато міцніше слабкості, яка також є в Скорпіона. Вкрай складно протистояти таким людям у відносинах. Скорпіони майже ніколи не підлаштовуються під другу половинку, з-за цього відносини можуть давати тріщину.

Близнюки

Близнюки дуже схожі на Скорпіонів. Зовні це спокійні і доброзичливі люди, однак за спокоєм ховається непроста особистість. У таких людей подвійний характер, найчастіше вони можуть брехати і бути конфліктними.

Близнюки, подібно хамелеонам, можуть змінювати настрій. Іноді партнерам вкрай складно звикати до такого темпераменту. Також Близнюки рідко тримають слово, а в підприємництві назвати їх надійними партнерами язик не повертається. Близнюки намагаються перекласти обов'язки на партнера.

Раніше "Апостроф" писав про два знаки Зодіаку, для яких 2021 рік буде щедрим на позитивні зміни в особистому житті.