RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо три найсміливіших знаки Зодіаку - в рік Бика отримають все, якщо не падати духом

Астрологи назвали найсміливіші знаки Зодіаку і склали для них гороскоп на 2021 рік.

Про це повідомляє ресурс rsute.ru.

Овен

Люди, народжені під цим знаком, завжди рішучі і сміливі. Близькі їх цінують за прямоту. Овни дорожать сім'єю і друзями і готові на багато вчинків заради них.

За даними видання "Сегодня", 2021 рік для вас мине дуже добре. Зірки рекомендують прислухатися до свого внутрішнього голосу. Не уникайте нових знайомств і зустрічей в цьому році.

Також добре буде і в кар'єрі і в особистому житті. Відповідайте партнеру взаємністю і буде щастя.

Козеріг

Ваша сміливість в уникнення ризиків і конфліктів. Ви завжди перебуваєте там, де безпечно. Але в необхідний момент готові проявити себе і свою рішучість.

Рік Бика для Козерогів пройде благополучно. У роботі все буде успішно, якщо будете добре працювати. Це допоможе вам і в фінансовому плані.

Погоджуйтеся на нові знайомства. Можливо, ви зустрінете свою любов.

Скорпіон

Цей знак вважається самим сильним і рішучим. Складний характер, як іноді заважає, так і часто допомагає. Ваша розсудливість точно приведе до успіху.

Моменти року не завжди будуть простими, але саме вони допоможуть досягти висот. Зірки радять приділяти час духовному розвитку. Це принесе свої плоди навіть в матеріальному плані.

В особистих відносинах все не так гладко. Може чекати розставання з партнером. Краща порада - не поспішайте нічого робити.

Як повідомляв "Апостроф", парапсихолог Вольф Мессінг вважав знаки Овен і Водолій найхитрішими і розумними з усіх. Астрологи склали для них гороскоп на 2021 рік.