RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку вважаються найвірнішими - шлюб з ними обіцяє довге і щасливе життя

Астрологи представили рейтинг найбільш відданих і вірних представників знаків Зодіаку, які стануть кращими майбутніми чоловіком і дружиною та партнерами по життєвому шляху.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Cosmo.

Лев

Представники цього знака рідко розмінюються на дрібниці, вважаючи за краще серйозні відносини. Короткочасні інтрижки не в стилі Лева. У довгих відносинах про зраду не може бути й мови, Леви зберігають вірність партнеру, цілком поважаючи його. Офіційний шлюб дуже важливий для Лева. На зраду їх може штовхнути тільки відсутність впевненості в тому, що відносини дійсно серйозні, але навіть тоді Лев спочатку ініціює розставання, а потім буде шукати нового партнера.

Козеріг

Представники цього знака можуть довго вибирати супутника життя, перебуваючи на самоті, але якщо Козеріг закохується, то це раз і назавжди. Одружившись, представників цього знака ніщо не змусить змінити партнеру. Навпаки Козеріг буде всіма силами облаштовувати сімейне гніздечко. Для представників цього знака дуже важливі сімейні цінності. Навіть під впливом алкоголю Козероги зберігають розсудливість, випадкові п'яні інтрижки виключені. Зрада можлива тільки при повному розчаруванні в партнері або для помсти.

Діва

Цей знак зодіаку відрізняється романтичним підходом у відносинах і казковими уявленнями про любов. Вони чекають свою людину, щоб створити відносини, що базуються на справжніх почуттях, і не думають ні про які зрадах. Представниці знака максимально романтичні і піднесені, чоловіки можуть фліртувати з іншими жінками і навіть заводити інтрижки, але, вступивши в шлюб, будуть зберігати вірність. На зраду Дів може підштовхнути чувтсво, що поруч знаходиться не надто гідний партнер.

Телець

Тельцям подобається складатися у відносинах, мати поруч розуміє партнера. Вони обожнюють домашній затишок і піклуються, щоб в сімейному гніздечку був налагоджений побут. Часто вони намагаються швидше вступити в шлюб, узаконити стосунки і прив'язати партнера. Про інтрижки на стороні вони навіть не думають, якщо в стосунках їх все влаштовує. Відсутність взаєморозуміння з партнером може штовхнути до розриву, але вони довго будуть намагаються зберегти відносини. Зрада може статися спонтанно, зазвичай вони потім дуже шкодують про скоєне.

Рак

Раки з дитинства мріють про міцну і дружну родину, тому вірність знаходиться на вершині принципів. У шлюбі вони вважають, що партнери ніяк не можуть один одному змінювати. Представники цього оточують свого обранця турботою і ласкою. Вони люблять якісний секс і намагаються отримати його від супутника життя по максимуму. Жінки-Раки є більш вірними, ніж чоловіки. Штовхнути на зраду може холодність партнера. Часто зради у Раків відбуваються через фізичну незадоволеності, більшою мірою це стосується чоловіків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які більше за інших схильні до обману і маніпуляцій.