RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Рік Бика "озолотить" шість знаків Зодіаку - гроші самі йтимуть в руки

У рік Бика шість знаків Зодіаку отримають всі шанси поліпшити своє матеріальне благополуччя. Головне проявити працьовитість і завзятість, які так цінує покровитель року.

Про це пише "Молодіжна газета".

Овен

Овни в цьому році однозначно вийдуть на новий рівень добробуту. Вони наділені впертістю і цілеспрямованістю, а крім того не схильні витрачати гроші даремно. Представники знака проявлять професіоналізм і чітку позицію, що допоможе їм у просуванні на роботі.

Тілець

Фінансовий гороскоп на 2021 рік віщує бурхливе і щасливе життя. Є шанс здійснити давню мрію про особистий капітал. Не виключені непорозуміння з начальством і оточенням. Подолати їх допоможе уважність і ввічливість. Прагніть вибирати для спілкування розумних і адекватних людей.

Близнюки

Рік Бика приготував багато можливостей для цих людей - не виключено просування по службі і підвищення зарплати. Отримуйте нові знання і вміння, вони принесуть вам додатковий дохід. Зірки закликають також до обережності, не можна забувати про недоброзичливців.

Діви

Після непростого минулого року Діви нарешті потраплять на білу смугу. Представники знаку будуть затребувані у всіх сферах. Фінанси підуть вгору. Важливо не забувати і про відпочинок. Також зірки радять бути більш терпимими до колег.

Терези

Представникам цього знака рік Бика допоможе вирішити непрості життєві проблеми і принесе фінансове благополуччя. Все буде складатися вдало в усіх сферах - бізнесі, сім'ї, кар'єрі. Вийде досягти давно поставлених цілей, що принесе свободу і щастя.

Риби

В цьому році Рибам можна тільки позаздрити. Гороскоп обіцяє їм великі успіхи в фінансових справах. Головне не пропустити свої можливості. Опиняючись в потрібний час в потрібному місці представники знака будуть з легкістю домагатися своїх цілей.

Як розповідав "Апостроф", для чотирьох знаків Зодіаку лютий стане вдалим часом в особистому житті.