RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Вовча повня 2021: як вона може позначитися на здоров'ї і що радять медики

У четвер, 28 січня, в вечірньому небі над нашою планетою зійде повний місяць. Січневу повню називають Вовчою - вона, як і будь-яка інша, за спостереженнями фахівців, несприятливо впливає на психічне і фізичне здоров'я багатьох людей.

Про це повідомляють на сайті kurer-sreda.

Найсильніше повна фаза місяця впливає на невеликий відсоток людей, які страждають від сомнамбулізму. Також повня значно впливає на загальне здоров'я людини, в цей день можуть загостритися певні захворювання.

У цей час відбувається зниження швидкості обміну речовин, через це люди можуть передати і зростає ризик появи захворювань шлунково-кишкового тракту, підвищується ризик отруєння.

Через збільшення бажання спілкуватися з протилежною статтю зростає ризик ведення безладного статевого життя, крім того, загострюються всі психічні захворювання.

У літніх людей може підвищуватися артеріальний тиск, а також зростає ризик ускладнень на тлі серцево-судинних захворювань.

Під час повного місяця 28 січня можливе відчуття загального нездужання і небажання що-небудь робити.

У цей час не рекомендується проводити хірургічні операції. Астрологи заявляють, що в цю фазу Місяця зростає ризик сильної кровотечі. Також до подібного явища варто готуватися представницям прекрасної статі в певний час менструального циклу.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог Мішель Нострадамус передбачив лиха в 2021 році, які можуть привести до загибелі людства.