RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Не вміють радіти чужій удачі: п'ять самих заздрісних знаків Зодіаку

Не всі люди можуть порадіти чужому успіху, деякі просто заздрять.

Про це повідомляє ресурс belnovosti.by.

Астрологи назвали найбільш заздрісні знаки Зодіаку. Їх представники частіше інших потайки зловтішаються і радіють невдачам знайомих і колег.

Телець

Ці люди лідери по духу. Вони не хочуть, щоб поряд був хтось кращий. Тельці не звертають уваги на свої помилки, зате відразу бачать чужі. Вони часто зриваються на оточуючих, які більш успішні.

Рак

Образливі Раки можуть не пробачити колезі чи знайомому навіть їх успіх. Над промахами інших - сміються, над своїми - плачуть. Часто зловтішаються.

Сильна злість накриває представників даного знаку, коли у них щось не виходить. Також вони стають агресивними, коли все йде не за їхнім планом.

Скорпіон

Для Скорпіона заздрість - друге ім'я. З ними краще не ділитися своїми успіхами, вони за спиною можуть говорити гидоти і потай бажати невдачі.

Не рідко через таку рису характеру Скорпіони позбавляються друзів. Вони можуть свариться на грунті заздрості.

Лев

Такі люди вважають себе найкращими, але коли помічають, що це не так, починаються конфлікти. Гонка за лідерство часто переростає в "бійню". Леви націлені на успіх будь-якими способами. Вони здатні на підступні підстави заради своєї вигоди, яку, до речі, шукають багато в чому.

Діва

Старанні Діви намагаються не звертати увагу на оточуючих і йти до своєї мети. Однак, якщо це не виходить, вони страшно заздрять тим, кому вдалося домогтися успіху. Такі люди стають ворогами.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири найбільш невірних знака Зодіаку.