RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Названо три найзліші знаки Зодіаку - відрізняються "пекельним" характером і не стримують гнів

Астрологи проаналізували характери представників всіх знаків Зодіаку і назвали 3 з найбільш важким характером. Найзлішими виявилися люди, народжені під знаками Скорпіона, Рака і Овна.

Про це пише сайт Volkovysk.

Скорпіони відносяться до досить запальних людей. Їм важко буває стримувати свої емоції та їх легко вивести з себе. У моменти максимальнї люті Скорпіонів важко зупинити. Астрологи вважають, що люди цього знака, найнебезпечніші вороги. Та й близьким людям з ними не просто, тому що в моменти сварок, вони відрізняються особливою жорсткістю і жорстокістю.

У Овнів важкий характер. Всім відомо, що люди народжені під цим знаком Зодіаку дуже вперті. Але, головне, що коли вони роздратовані або зляться, вони перестають чути всіх навколо, і рідним людям краще просто залишити їх у спокої та не чіпати. Якщо ж Овен стає ворогом комусь, то ця людина відчує на собі всю можливу агресію від стихії вогню.

Раки дуже запальні, злопам'ятні та рідко комусь щось прощають. Крім того, представники цього знаку Зодіака дуже ревниві, і їм складно довести, що ти ні в чому не винен. Будь-які спроби виправдатися будуть розцінені Раками, як підтвердження провини.

Як писав "Апостроф" раніше, зіркові квадрати в лютому обіцяють складні зміни чотирьом знакам Зодіаку.