RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку найчастіше потрапляють в ДТП - рік Бика готує їм "фатальні" випробування

Астрологи не тільки розповіли про те, для кого перша половина лютого стане дуже сприятливим часом, але і дали прогноз на 2021 рік для тих знаків Зодіаку, які частіше за інших потрапляють в ДТП.

Про це пишуть "Журнал for girl" і nblz.ru.

Близнюки

Представники цього знаку дуже запальні. Вони можуть легко почати гонку з ким-небудь на дорозі. Близнюки гостро реагують практично на всі зовнішні фактори, через що нерідко стають саме винуватцями аварій.

В 2021 році Близнюкам частіше доведеться розраховувати тільки на свої сили. Більш того, їх допомоги потребуватимуть близькі. У фінансовому плані рік буде досить благополучним. В цілому великих змін не очікується. Винятком може стати переїзд на нове місце проживання або тривала подорож.

Тілець

Тільці неймовірно уперті, вони до останнього наполягають на своєму, навіть на дорозі. Як результат, не виключені аварії.

2021 рік стане для них досить благополучним, багато Тільців доб'ються успіхів в кар'єрі. У них буде багато яскравих ідей. Зірки радять все ретельно планувати, щоб не загрузнути в повсякденній рутині. Це може перешкодити здійсненню планів.

Риби

Риби - мрійники, за кермом вони можуть задуматися і перестати стежити за дорогою. Відволікти їх може що завгодно - музика, реклама, людина, що переходить дорогу.. Аварії можуть відбуватися через втрату концентрації.

Цей рік принесе їм перегляд життєвих цінностей і пріоритетів. Багато представників знаку звільняться від ілюзій і стануть рішучішими у вчинках. Досвід, що отрізвляє, може торкнутися особистих стосунків. Однак пережите зробить Риб тільки сильнішими.

Рак

Раки досить акуратні, але можуть стати винуватцями ДТП, якщо вони не згодні з діями інших учасників дорожнього руху. Відмовляючись визнавати свою помилку, вони будуть йти до останнього.

2021 рік стане для них часом змін. Різкі повороти можливі і в кар'єрі і в особистому житті. Раки навчаться менше покладатися на емоції, а більше - на розум. Рік буде досить нерівним, зі своїми успіхами і невдачами, але все-таки без різких падінь.

Діва

Діви - уважні водії, але в них загострене почуття справедливості. Якщо вони бачать на дорозі порушення, то жадають покарати винуватця. А карати на дорозі найпростіше, підрізавши кого-то. Часто інша людина не встигає вчасно відреагувати і відбувається аварія.

Цього року Дівам доведеться вчитися самостійності. Це буде період напруженої праці, можливо навіть без відпустки. Однак він принесе плоди - фінансові труднощі не торкнутися більшості Дів, а багато хто зможе непогано примножити капітали.

Раніше "Апостроф" розповідав про те, що останній місяць зими може кардинально змінити життя деяких знаків Зодіаку.