RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Мессінг напророкував казковий успіх трьом знакам Зодіаку - 2021 рік змінить їхнє життя

Відомий парапсихолог і провісник Вольф Мессінг, який передбачив долю світу в 2021 році, назвав три знака Зодіаку, які в рік Бика будуть особливо щасливі.

Про це сказано в відео, опублікованому на YouTube-каналі "Гороскопи Знаки Зодіаку".

Близнюки

Близнюки позитивні і життєрадісні і приймають життя таким, яким воно є. У рік Бика здатність цих людей бачити в кожному моменті саме позитивні сторони і витягати з них користь, а крім того знаходити всюди яскраві емоції, принесуть їм багато щасливих моментів. Якщо вони і засумують, то це буде ненадовго, на зміну печалі прийде ще більша радість.

Лев

Мессінг вважав, що представники цього знака найбільш незалежні особистості. Їх закоханість в життя в 2021 році стане тільки міцнішою і зробить їх щасливими. Багато що з того, про що Леви давно мріяли, втілиться в цьому році. Допоможуть їм у цьому їхні численні друзі. Їх особистий простір і комфорт в цьому році збільшаться, а успіх у всьому буде супроводжувати буквально кожен день.

Водолій

Представники знака - оптимістичні і життєлюбний. Мессінг стверджував, що в 2021 році, Водолії будуть як ніколи відкриті для сприйняття світу у всій його красі. Вони скрізь і всюди будуть створювати навколо себе атмосферу свята. Удача буде супроводжувати їх з перших місяців року. Їх здатність насолоджуватися кожною миттю життя збільшиться, що приверне до них ще більше людей.

Як повідомляв "Апостроф", Вольф Мессінг вважав, що Близнюки і Скорпіон володіють здібностями бачити людину наскрізь і навіть можуть прочитати чужі думки. 2021 рік може перевернути їх життя.