RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

В життя п'яти знаків Зодіаку увірветься весняний позитив - втілять в березні найзаповітніші плани

Астрологи, які раніше розповіли про найрозумніших представників гороскопу, назвали знаки Зодіаку, життя яких може кардинально змінитися навесні 2021 року. Покровитель року Білий Металевий Бик принесе цим людям можливості для втілення найзаповітніших планів і ідей.

Про це пише видання RSute.

До п'ятірки щасливчиків долі, яким Всесвіт вирішив у березні подарувати удачу, любов і достаток, увійшли Телець, Діва, Скорпіон, Риби і Терези.

Телець

Тельці у березні 2021 року можуть зустріти людину, яка переверне все їхнє життя, а події весни 2021 року змусять Тельців по-іншому поглянути на життя. Окремі представники знака взагалі змінять свої принципи, переглянуть мрії і плани. Вдалим для представників знаку навесні буде і просування кар'єрними сходами. Гороскоп радить не боятися змін, які вже починають стукати в життя Тельців: ваша інтуїція допоможе прийняти правильне рішення в будь-якій ситуації.

Діва

Рік Металевого Бика стане сприятливим для тих Дів, які прагнуть кардинально змінити своє життя і будуть наполегливо рухатися до своєї мети. Дехто з Дів накопичить невеликі грошові статки, які стануть для них подушкою безпеки в разі непередбачених ситуацій. Багато представників знаку навесні 2021 року по-іншому подивляться на світ і заново розставлять пріоритети і цілі. Самотні Діви можуть зустріти свою половинку і наведуть порядок в особистому житті.

Терези

Терезів чекають приємні зміни в 2021 році, які почнуться вже навесні. Головне, як радять зірки, бути впевненими в собі, проявляти старанність і сміливість. Слід також пам'ятати, що в будь-якій ситуації слід зберігати позитив і з гордо піднятою головою зустрічати труднощі, уготовані їм долею. Завдяки цьому Терези зможуть подолати будь-які перешкоди на своєму шляху і стануть справжнім лідером у своєму житті.

Скорпіон

Яскраві зміни в житті навесні 2021 року чекають Скорпіонів. Деякі представники знаку зможуть налагодити своє особисте життя, якщо будуть пильними і рішучими. Не рекомендується в цей час нервувати і занадто перейматися проблемами, оскільки вони можуть призвести до погіршення здоров'я. Скорпіонів чекає сприятливий час для подорожей, різних капіталовкладень, втілення в реальність заповітних бажань. Головне - навести порядок в думках, бути на позитиві, проявляти терплячість і наполегливість.

Риби

Попередній 2020 рік став для Риб справжнім випробуванням. Рік Металевого Бика принесе Рибам більше можливостей, успіху і любові. Причому кардинальні зміни в житті цих людей почнуться вже навесні. Астрологи радять Рибам бути напоготові, щоб не пропустити свою удачу. Всі мрії Риб зможуть втілитися в реальність, але тільки якщо вони будуть вірити у власні сили, а також проявлять рішучість і терплячість.

Нагадаємо, астролог Хаял Алекперов склав гороскоп подарунків до Дня святого Валентина, який відзначають 14 лютого.