RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Названо три найбільш ледачих знаки Зодіаку - дуже люблять, коли про них піклуються

Астрологи назвали трійку знаків Зодіаку, які більше за інших піддаються ліні, серед головних ледарів виявилися Риби, Терези і Телець.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті segodnya.

Риби

Представники цього знака люблять, щоб про них дбали. Риби вважають, що їх потрібно оберігати і балувати. Вони постійно чогось хочуть, але при цьому нічого не роблять для того, щоб отримати бажане, а тільки довго і наполегливо мріють і планують. Більшість їх бажань, пущені на самоплив, залишаються нереалізованими. Мрійливих і романтичних Риб астрологи поставили на перше місце в рейтингу ледарів.

Терези

Представники цього знака самі не знають, чого хочуть від життя, вони постійно сумніваються з будь-якого приводу, перемикають свою увагу на щось інше або просто опускають руки при перших труднощах. Ваги також люблять, щоб про них дбали, а всі домашні справи проходили без них. У сімейних стосунках вони найчастіше покладаються на партнера, який приймає всі важливі рішення.

Телець

Тельці дуже люблять затишок і комфорт в своєму житті і належать до цілеспрямованих знаків. Однак, вони ставлять перед собою тільки одну конкретну мету і наполегливо її досягають, а все інше вважають неважливим. Тому справи по дому Телець не любить, прибирає вкрай рідко і вважає за краще, щоб ці обов'язки виконували інші домашні. Представники цього знаку можуть наполегливо працювати на досягнення результату, щоб потім довго лінуватися на дивані.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найрозумніших знаки Зодіаку