RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

​Названо п'ять найвірніших знаків Зодіаку - шлюб з ними буде міцним і переповненим коханням

Астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку, з якими ідеально будувати сім'ю.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Рак (1 місце)

Ці люди ніколи не зрадять свого партнера, якщо дійсно люблять його. Їх друга половинка стає центром всесвіту. Вони зроблять все, щоб не розчарувати обраницю/обранця. Вони гарні в побуті і люблять облаштовувати своє "гніздечко". Життя з ними комфортне і затишнае.

Скорпіон (2 місце)

Хоча цей знак не відрізняється славним характером, але в особистих відносинах Скорпіони вірні своємо вибору. У союзі з ними є гармонія і взаєморозуміння. Це все може порушити тільки зрада партнера.

Козеріг (3 місце)

Вони беруть на себе відповідальність за свій вибір і за свою другу половинку. Вони не зможуть зрадити, якщо вже визначилися з партнером. Єдиною перешкодою в сім'ї може стати робота, якій Козероги приділяють багато часу.

Діва (4 місце)

Представники цього знака перфекціоністи та ідеалісти. Тому зрада ніяк не зможе вписатися в їхню "білу" репутацію. Вони не завдадуть такої шкоди в першу чергу собі.

Телець (5 місце)

Зрада для Тельців сама по собі не цікава, навряд чи вони на це підуть. Але деякі фактори можуть їх підштовхнути: втрата інтересу до партнера або інтерес до іншої людини. Але інтимне життя для них зовсім не маловажливе.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали кращих чоловіків за знаком Зодіаку, які можуть бути ідеальними супутниками життя.