RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Названо три найбільш проникливі знаки Зодіаку - можуть бачити майбутнє і уникати ударів долі

Три знаки Зодіаку, які належать до Водної стихії, мають сильну інтуїцію, яка дозволяє передбачати події і уникати ударів долі.

Соттвествующій висновок астрологв опубліковано на сайті uznayvse.

Риби

Предаставники цього знаку володіють делікатною душевною організацією і відрізняються найпотужнішою інтуїцією. З боку здається, що сама доля направляє їх у потрібне русло. Чоловіки-Риби, користуючись "шостим чуттям", легко обростають корисними знайомствами та пізнають життя, хоч не завжди можуть застосувати ці знання. У жінок-Риб інтуїція розвинена ще більше і межує з ясновидінням.

Скорпіон

Інтуїція у представників цього знака практичного спрямування. Підказки "шостого почуття" Скорпіони вміло звертають собі на користь. Жінки цього знака вже після першого побачення можуть передбачити майбутнє відносин, передбачити чужі слова і вчинки. Чоловік-Скорпіон рідко помиляється при прогнозуванні подій. Дуже часто сказане представниками цього знака немов жартома має властивість збуватися. Варто прислухатися до того, що говорять ваші друзі-Скорпіони.

Рак

Представники цього знака перебувають під захистом Місяця, що схиляє до містицизму. Раки дуже чуйні емпати, легко проникають в чужу душу і славляться як хороші співрозмовники. Жінки з-під цього знака можуть не тільки вислухати, але й дати корисну пораду. Разом з тим Рак здатний розгледіти глибинні мотиви людини і виявити будь-яку фальш.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали шість найазартніших знаків Зодіаку.