RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Молодик 11 лютого стане фатальним для п'яти знаків Зодіаку - життя ніколи не буде колишнім

11 лютого, під егідою стихії Повітря, представленою Водолієм, відбудеться оновлення місячного диска - молодик. День буде непростим, а максимальні зміни він може принести представникам п'яти знаків Зодіаку.

Про це пише Astro Zodiac.

Близнюки

Можливі серйозні проблеми, що стосуються роботи, кар'єри і фінансів. Астрологи радять не звалювати на себе великий тягар роботи, краще зайнятися дрібними справами. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, вона буде дуже доречною. У другій половині дня події можуть вийти з-під контролю. Справитися з ситуацією допоможе тактовність і дипломатія. Увечері можлива романтична зустріч.

Терези

Для Терезів, які зайняті важливою справою, день буде непростим. Багато що буде відволікати, а люди, які раніше допомагали і підтримували, несподівано почнуть заважати. Представники знаку відчують сумніви у власних силах і здатності довести почате до кінця. Однак зірки радять проявити наполегливість і все ж не зупинятися на півдорозі.

Козеріг

День стане успішним тільки для тих, хто готовий наполегливо працювати. У цьому випадку вдасться багато чого досягти і привернути увагу потрібних людей. Можливі вигідні пропозиції. Краще не поспішати з відповіддю, а постаратися зібрати якомога більше інформації і домогтися ще вигідніших умов. В особистих стосунках можливі складнощі. Проявіть максимум такту в спілкуванні з близькими.

Риби

У представників знака буде стабільний емоційний фон, що допоможе подолати дрібні труднощі. Вони не зіпсують Рибам настрою. Відповідний день для того, щоб впустити в своє життя щось нове, зайнятися цікавою справою, змінити звичний хід подій. Романтичні поїздки залишать найприємніше враження. Можлива цікава зустріч.

Рак

Хороший день для початку нових справ. Особливо успішними будуть починання, пов'язані з творчістю. Не виключені зміни на краще в особистих відносинах. Вдалими будуть розмови з близькими про старі непорозуміння, вийде зрозуміти один одного. Раки будуть почуватися добре і можуть завести нові знайомства.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три найбільш цинічних знаки Зодіаку.