RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку з найкращим почуттям гумору - з ними ніколи не буде нудно

Укладачі гороскопів назвали знаки Зодіаку, які дарують своїм представникам гарне почуття гумору, дозволяючи їм легко жартувати. Головними жартівниками виявилися Телець, Лев, Водолій і Рак.

Характеристики цих знаків опубліковано на сайті "Яндекс Дзен".

Телець

На першому місці серед майстрів гумору серед знаків Зодіаку стоїть Телець. Якщо представник цього знаку є в компанії - ніхто не буде нудьгувати. Тельці вміють жартувати без натяків і прихованого сенсу, щиро розповідають смішні історії, знають безліч анедотов. До того ж вони не проти посміятися над собою.

Лев

Представників цього знаку вирізняє здатність стати джерелом жартів навіть в найбільш напружений момент. Леви також вміють гасити конфліктні ситуації, звівши їх до жарту. Таке вміння притягує інших людей до представників цього знака, з ними легко і цікаво спілкуватися.

Водолій

Водолії часто самі можуть бути смішними, викликаючи сміх оточуючих, оскільки допускають дурні вчинки. При цьому вони залишаються незворушними, реагують на жарти інших адекватно, володіючи чудовим почуттям гумору. Представників цього знаку майже неможливо образити.

Рак

Представники цього знака також адекватно сприймають жарти і мають самоіронію. Якщо їх критика буде піднесена у вигляді правильної жарти, то Раки зовсім на неї не образяться.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три найбільш цинічних знаки Зодіаку.