RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Бик вступив в свої права: що передбачили Ванга і Мессінг на 2021 рік

Всесвітньо відомі провидці Вольф Мессінг і Ванга в різний час зробили передбачення на Рік Бика за східним календарем, в яких говориться про війни, хвороби і навіть небезпечний астероїд.

Про це повідомляє сайт rsute.

За прогнозами Вольфа Мессінга, в 2021 році в світі виникнуть проблеми на політичному та економічному терені, зокрема, в багатьох країнах будуть проведені реформи, які погано позначаться на добробуті громадян.

В цей же час почнеться серйозне протистояння світових лідерів - Росії, США і Китаю, зокрема, агресивні дії китайців, які раніше були налаштовані більш дружелюбно. Для Росії Мессінг пророкував військові конфлікти практично з усім світом, обумовлені боротьбою за території біля кордонів країни.

Однак, незважаючи на загострення відносин між країнами, в 2021 році з'явиться нове духовне вчення, яке всіх об'єднає. За прогнозом Мессінга, новий світовий політик зможе залагодити всі проблеми і чвари. Він також передбачив завершення конфлікту Росії з Україною і поліпшення економічної ситуації в Білорусі завдяки правильному використанню географічного положення.

Екстрасенс передбачав також поява вірусу, який зробить серйозний вплив на все людство. Про це ж говорила ще одна провидиця - Ванга.

Пророчиця стверджувала, що люди в усьому світі будуть страждати від хвороби і її наслідків.

"Люди почнуть позбуватися розуму, і від цього будуть продовжувати вмирати, але не від самого захворювання", - говориться в передбаченні.

При цьому Ванга зазначила, що люди зможуть знайти ліки від цієї недуги і припустила, що світова медицина досягне великих висот.

Болгарська ясновидиця говорила також про стихійні лиха в 2021 році, коли всі країни світу будуть страждати від різних природних катаклізмів. В одному з прогнозів говориться навіть про падіння величезного астероїда, яке призведе до багатьох жертв у всьому світі.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог Мішель Нострадамус передбачив лиха в 2021 році, які можуть привести до загибелі людства.