RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Названо п'ять найбільш гидливих знаків Зодіаку - життя з ними може стати "пекельним" випробуванням

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких не соромляться проявляти свою зверхність і гидливість.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс Дзен".

Діва

Представники цього знака люблять блищати розумом і часто вибирають професії педагога або науковця. У Дів може викликати огиду дурість і нерозуміння співрозмовника, з такими людьми, за винятком дітей, яким треба вчитися, їм спілкуватися неприємно.

Рак

Серед представників цього знака часто бувають домосіди, тому вони можуть відчувати почуття огиди до їжі, приготовленої в гостях або незнайомими людьми. Справжнім випробуванням для них є пиріжок на ринку, Раки воліють чисті та доглянуті місця громадського харчування.

Козеріг

Через самолюбство представники цього знаку можуть виявляти зневагу до оточуючих їх людей. Козерогів часто дратує сморід від людини або її немита голова. При цьому вони прямо про це заявлять, не дотримуючись ввічливості і такту.

Близнюки

Представники цього знака можуть навмисно штовхнути людину або нагрубити їй. Під час спільного прийому їжі Близнюки не стануть нахвалювати кулінарні здібності кухаря, зате будуть вишукувати волосся в тарілці або звертати увагу на заляпані склянки.

Скорпіон

Найбільш бридливим знаком Зодіаку астрологи називають Скорпіонів, які з зневагою до людей, якщо вважають їх занадто легковажними. Вони не здатні прощати зради і продовжувати з повагою ставитися до такого людини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку найсильніші ангели-хранителі.