RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названо три найрозумніші знаки Зодіаку - вирішать будь-яке завдання і досягнуть великих висот

Астрологи назвали представників зодіакального кола, які виділяються серед інших гострим інтелектом.

Про це пише "Дзен гороскоп".

За словами астрологів, існує два типи інтелекту: аналітичний і емоційний. Перший визначається тестами на IQ, а другий - емоційними і інтуїтивними здібностями.

Найрозумнішими знаками Зодіаку, в яких два типи інтелекту розвинені краще за всіх, є Водолій, Скорпіон і Близнюки.

Водолій

Цим знаком управляє Уран - планета свободи і змін. Люди під цим знаком ніколи не слідують за натовпом, а властива їм незалежність надихає їх на нові ідеї. Водолії мають винахідливий розум і здатні на неймовірні звершення в будь-якій області. Їхня цілеспрямованість допомагає їм досягти успіху. Головна перевага Водоліїв - здатність мислити нестандартно. Відомі Водолії: Галілео Галілей, Боб Марлі, Томас Едісон, Антон Чехов, Жюль Верн, Амадей Моцарт.

Скорпіон

Представників знаку часто недооцінюють, адже вони вміють приховувати свої справжні здібності. Якщо Скорпіони в щось вірять або люблять, вони можуть повністю зануритися в предмет свого інтересу. Часом вони здатні приймати нераціональні рішення, але завжди готові повернутися на правильний шлях. Скорпіони мають сильну чутливість і інтуїцію, що підвищує рівень їхнього емоційного інтелекту. Вони стають прикладом для інших завдяки своїй харизматичності. Вони дуже проникливі, і їх практично неможливо обдурити. Відомі Скорпіони: Марія Склодовська-Кюрі, Білл Гейтс, Христофор Колумб, Пабло Пікассо, Грейс Келлі.

Близнюки

Люди під ці знаком володіють прекрасними здібностями ораторів і мислителів, вони дотепні, веселі і товариські. Близнюки швидко схоплюють будь-яку тему і відрізняються розвиненим логічним мисленням. Представники знаку досягають успіху в багатьох областях, починаючи від вивчення нових мов до рішення математичних задач. Відомі Близнюки: Артур Конан Дойль, Пол Маккартні, Клінт Іствуд, Петро I, Джонні Депп, Наталі Портман.

Астрологи зазначають, що у кожного знака зодіаку розвинений свій тип інтелекту:

  • інтуїтивний інтелект: Овен, Лев, Стрілець;
  • практичний інтелект: Телець, Діва, Козеріг;
  • аналітичний інтелект: Близнюки, Терези і Водолій;
  • емоційний інтелект: Рак, Риби, Скорпіон.

Нагадаємо, що астрологи склали гороскоп на весну для знаків Зодіаку, яким пощастить в цю пору року.