RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Астрологи назвали три знака Зодіаку, які в березні переживуть доленосну зустріч

Астрологи склали прогноз, який підкаже, яким знакам зодіаку пощастить у коханні і дружбі, І кого чекають доленосні зустрічі, в березні 2021 року.

Про це повідомляє Рамблер.

Фахівці говорять про те, що відразу три знака зодіаку зможуть зустріти когось особливого, того, хто може стати більше, ніж просто спорідненою душею. Цей місяць особливий для знаків зодіаку, і потрібно цим користуватися.

Рак

Березень допоможе Ракам позбутися порожнечі і самотності. Самотні Раки нарешті зустрінуть свою другу половинку. Іноді Раки можуть відчувати себе самотніми і непотрібними, але це почуття буде знищено вже незабаром. За словами астрологів, Раки зустрінуть людину, з якою у них буде не просто духовний зв'язок, а щось більше, вони будуть немов створені одне для одного.

Терези

Навесні Терези зможуть зустріти людину, яка змінить багато сфер їх життя. Однак астрологи рекомендують утриматися від надто швидкого зближення, інакше це може тільки погіршити становище цього знака зодіаку. Необхідно робити все повільно, поступово підвищуючи градус. Терезам потрібен час, щоб пізнати людину.

Водолій

Люди, які народилися під цим знаком, зможуть зустріти когось, з ким вони вже були знайомі. Однак в силу різних обставин, наприклад, браку часу або відстані, ці люди не могли зустрітися. Тут йдеться про людину, яка могла покинути сім'ю, або про однокласника, або про те, хто був першим коханням. Астрологи кажуть, що всі образи будуть забуті, а життя представників цих знаків зодіаку увійде в новий ритм.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи визначили три знака Зодіаку, представники яких не вміють дружити зі своїми колишніми і влаштовують з ними розбірки навіть після розриву стосунків.