RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку точно потраплять до пекла - головні грішники, які псують всім життя

Астрологи склали жартівливий гороскоп для знаків Зодіаку, які найбільш схильні до різних "гріхів".

Відповідні характеристики для шести знаків опубліковано на сайті "На Каблуке".

Овен

Зайва цілеспрямованість, яка характерна для представників цього знаку, призводить до того, що вони йдуть до своєї мети по головах. А через свою імпульсивність вони протягом життя ображають багато ні в чому не винних людей.

Телець

Зайвий матеріалізм, який притаманний представникам цього знаку, часто перетворює їх в жаднюг. У свою чергу жадібність штовхає їх на те, щоб усіма силами відстоювати свою власність, забуваючи про те, що розвиватися потрібно і в духовному плані.

Близнюки

Представники цього знака відомі своєю лукавістю і схильністю до обману. Досить часто вони демонструють, що на них не можна покластися, упродовж життя підставляють багатьох людей, грають їхніми долями, не звертаючи уваги на почуття.

Рак

Представники цього знаку мають шанс уникнути геєни вогненної, адже їхні грішки найчастіше були зроблені не зі зла, а щоб звернути на себе увагу і заслужити любов у відповідь. Крім того, Раки можуть врятуватися від пекельних мук, оскільки вважаються охоронцями вічних цінностей, зокрема шлюбу і сім'ї.

Лев

Головним гріхом представників цього знака є їхній егоїзм. Вони мало цікавляться проблемами інших людей, навіть своїх друзів і коханих. У всьому Леви враховують насамперед власні інтереси, завжди бажають перебувати в центрі уваги, закриваючи собі дорогу тим самим в рай.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які відрізняються найнестерпнішим характером.