RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

П'ять жінок за знаком Зодіаку вважають найбільш стервозними - зведуть з розуму і "підірвуть" мозок

Астрологи, які раніше розповіли, які чоловіки за знаком Зодіаку є кращим вибором для шлюбу, назвали найбільш стервозних жінок серед представників зодіакального кола.

Про це пише "Типовий астролог".

Перше місце в цьому рейтингу займає Діва - представниці цього знаку Зодіаку схильні до емоційного та психологічного насильства. Вони влаштовують істерики і люблять принижувати інших, але ніколи не говорять справжню причину гніву безпосередньо, що ще більше ускладнює відносини з ними. Чоловіків приваблюють своєю красою і жіночністю, але після повністю показують істинний характер.

На другому місці жінки-Скорпіони, які не прощають образ і готові помститися кривдникові тоді, коли той вже забуде про конфлікт. Якщо їх розлютити, мало не покажеться - на вас обрушиться шквал гніву і негативу. Від Скорпіонів краще триматися подалі, якщо вони встали не з тієї ноги.

Третє місце займають жінки-Козероги, які відрізняються хитрістю, жадібністю і грубістю. Заради своєї мети вони готові піти по головах і не дарма вважаються найнебезпечнішими жінками серед знаків Зодіаку. Уміють відмінно маніпулювати і мстити, часто використовують чоловіків для своїх інтересів, а після розривають стосунки.

Жінки-Овни мають величезну енергію і не можуть всидіти на місці, але надмірна активність часто обертається сплеском гніву. Вони не терплять поганого ставлення до себе і готові страшно помститися кривдникові. Дуже небезпечні в сварках і конфліктах - їх не переконати.

На п'ятому місці опинилися жінки-Терези, які відрізняються непостійним характером і люблять відчувати себе переможницями, ігноруючи почуття інших. Вони схильні до згубних звичок, брехні і зрад, а також часто переходять межу, забуваючи про межі дозволеного, що псує відносини з ними.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали гірших дружин за знаком Зодіаку.