RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку вважаються кращими бабусями і дідусями - їм можна сміливо довірити дітей

Астрологи склали рейтинг ТОП-5 знаків Зодіаку, представники яких будуть кращими вихователями для своїх онуків.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Zodiak

Рак

Представники цього знаку будуть справжнім подарунком для своїх онуків. Вони дуже поважають сімейні цінності і завжди будуть раді допомогти подбати про маленьку дитину. А старшим дітям будуть показувати альбоми зі старими фотографіями і розповідати сімейні історії. Вони люблять і вміють готувати, залучаючи до цього і своїх онуків. Однак, вони часто не бачать недоліків у дітей і можуть їх розпестити. Також Раки дуже чутливі і на урочистостях можуть вплакнуть

Риби

Представники цього знаку будуть розвивати художні здібності своїх онуків, підштовхувати їх до творчості. Разом з дітьми вони будуть захоплено робити намисто з кольорового гальки або розмальовувати щоденник. Іноді вони захоплюються, їх гри з дітьми тоді стають більш гучними. Буває, що Рибам потрібно нагадувати про дисципліну та режим дня.

Терези

Представники цього знаку зазвичай врівноважені і володіють хорошими манерами, які спробують передати і онукам. Також вони будуть на своєму прикладі навчати дітей доброті. Ваги володіють відмінним смаком і модним чуттям, вони охоче придумають оригінальне вбрання для онука на костюмовану вечірку.

Близнюки

Представники цього знаку стануть справжнім скарбом для онуків, коли у них почнеться період питань: "Чому?". Близнюки терпляче пояснять, чому трава зелена, а небо - блакитне, чому у птахів є крила, а ми відчуваємо аромат. Ерудиція допомагає їм впоратися з будь-яким питанням, вони також швидко навчать дитину читати, грати в шахи або розкладати пасьянс.

Овен

Представники цього знаку зазвичай довго зберігають свою натхненність і готові дарувати свом онукам різноманітні пригоди. Вони можуть навчити дітей плавати, будуть страхувати їх під час лазіння по деревах і заохочувати дослідження світу. Малюків вони можуть заразити високою самооцінкою і впевненістю в тому, що можна впоратися з будь-якою ситуацією.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найщасливіші знаки Зодіаку.