RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Три знака мають особливий дар - прекрасно почуваються на самоті і отримують від цього задоволення

Раніше астрологи розповіли про найщасливіших представників гороскопу, тепер же вони назвали три знака Зодіаку, які не бояться самотності.

Про це пише Instyle.

Водолій

Водолій так пристрасно захоплений своїми справами, ідеями, проектами, що прекрасно обходиться без соціуму. Випадкові люди тільки відволікають його від улюблених занять. Представники знаку віддають перевагу книгам. Однак він дуже цінує однодумців і якщо зустрічає таку людину, стає йому справжнім другом.

Скорпіон

Скорпіон теж легко обходиться без людей. Але якщо знайдеться відповідне коло, він з радістю до нього приєднається і буде спілкуватися безперервно. Cкорпиони вміють дружити, без проблем йдуть на зближення, діляться таємницями, вислуховують і здатні зберігати чужі секрети. Якщо ж виявляється, що близьких по духу людей поруч немає - Скорпіон без проблем йде в себе.

Терези

Ці люди не просто здаються самодостатніми, вони такі і є та лише грають в соціально активних і товариських. На ділі ж Терезам мало хто потрібен, вони прекрасно обходяться або своєю компанією, або вузьким колом з двох-трьох людей. А створювати видимість комунікабельності їх змушує залежність від чужої думки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чоловіків за знаком Зодіаку, які довго "ховаються за маминою спідницею".