RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Ванга пророкувала щастя і удачу трьом знакам Зодіаку - в березні змінять життя і втілять всі бажання

Представники трьох знаків Зодіаку в березні цього року отримають справжні подарунки долі - зможуть змінити своє життя і добитися великих висот.

Таке передбачення зробила ясновидиця Ванга, повідомляє сайт Rsute.

Телець

Представники цього знаку в березні зможуть повернути всі борги і налагодити відносини з рідними і близькими. Вони з легкістю будуть уникати неприємностей і отримувати інтуїтивні підказки до дій. Досить буде сильно загадати бажання, щоб воно збулося. Успіх обіцяє відкриття власного бізнесу.

Близнюки

Представники цього знаку позбудуться смутку і печалі, займуться новими відкриттями і перевернуть сторінку минулих спогадів. Доля буде обдаровувати Близнюків незвичайними подарунками та сюрпризами, які принесуть фінансове благополуччя. У березні можна зважитися зробити або прийняти пропозицію руки і серця.

Скорпіон

Представникам цього знаку доля подарує удачу в стосунках з коханою людиною. Також їх чекає успіх у кар'єрному зростанні. Нові знайомства допоможуть Скорпіонам знайти хороших і відданих друзів.

Як повідомляв "Апостроф", незважаючи на те, що два наступних роки після високосного 2020 року в народі називають роком Удовиченка і Вдови, деяким знакам Зодіаку зірки пророкують вдалі одруження в 2021 році.