RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку будуть головними щасливчиками в березні - можуть казково розбагатіти

Раніше астрологи розповіли, хто з представників гороскопу зустріне в березні свою долю, тепер же вони назвали п'ять знаків Зодіаку, яким в перший місяць весни посміхнеться фінансова удача.

Про це пише "БелНовости".

Овен

Овни притягують гроші своєю невичерпною енергією і позитивом. Завдяки власному оптимізму, ці люди справляються навіть з найскладнішими проблемами і завданнями. А ділова хватка і працездатність допомагають їм завершити всі розпочаті справи у встановлені терміни. В результаті їх чекає немаленька і приємна нагорода.

Рак

У березні Раки будуть опинятися в потрібний час в потрібному місці. Вони обов'язково зуміють отримати з цього матеріальну вигоду. Ймовірний хороший підробіток, а може навіть і цікавий довгостроковий проект. Зароблених коштів вистачить, щоб здійснити давню мрію.

Лев

Зірки радять Левам ставити перед собою конкретні цілі і розробляти чіткий план їх досягнення. У березні можуть принести дохід інвестиції, однак варто ретельно все перевірити, щоб не втратити гроші. Правильно обрана тактика інвестування принесе вельми непоганий дохід, не виключено, що він виявиться навіть більше того, на який ви розраховували.

Стрілець

Стрільцям, щоб в березні зробити фінансовий прорив, важливо чітко розкласти все по поличках і скласти план дій. Це допоможе зрозуміти, звідки варто чекати гроші, а з чим і зв'язуватися не варто. Послідовність і працьовитість допоможуть досягти несподівано великого доходу.

Водолій

Представникам знака необхідно досягти внутрішньої рівноваги. Перебуваючи в гармонії, вони зможуть побачити можливості заробити і створити для цього чіткий план. Крім того, астрологи радять вирішити конфлікти, які заважають рухатися далі. Після цього Водолії зможуть отримати відчутний прибуток.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять чоловіків за знаком Зодіаку, які притягують гроші як магніт.