RU  UA  EN

Вівторок, 11 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.35
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 червня

10 червня

Всі новини

Складні завдання краще відкласти: гороскоп Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку на 2 березня

Відомий астролог Павло Глоба, який раніше назвав 8 знаків Зодіаку, яким у 2021 році посміхнеться удача, склав гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 березня.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

У цей день не завадить обережність. Не виключено, що близький друг розчарує вас. Астролог радить оточити себе людьми, яким ви довіряєте.

Тілець

Неприємностей в цей день не очікується. Однак важливі і відповідальні справи краще відкласти на інший час.

Близнюки

Близнюки зможуть надолужити згаяне і приступити до справ, які не встигли виконати в останні дні. Вечір краще провести в спокійній, затишній атмосфері.

ак

У цей день Раки будуть відрізнятися підвищеною агресивністю. Напади гніву і дратівливості можуть перешкодити вам здійснити свої плани.

Лев

Постарайтеся в цей день скласти графік справ і дотримуватися його, а також не нервувати через дрібниці. Всі важливі завдання краще запланувати на першу половину дня.

Діва

День сприятливий для будь-яких починань. Уникайте конфліктів і з'ясувань на підвищених тонах. Увечері можливо цікаве знайомство.

Терези

Сприятливий день для здійснення ваших планів і ідей. Терези будуть дуже працездатні. Гарний час для покупок.

Скорпіон

Важливі справи краще залишити на потім. У цей день ви можете бути некомпетентними в багатьох питаннях, або ж просто помилятися.

Стрілець

З цього дня можна очікувати приємних зустрічей, нових знайомств і пропозицій. Астролог радить не сидіти склавши руки, а активно діяти.

Козеріг

Не час для змін, уникайте їх у всіх сферах життя. Також не варто давати гроші в борг - це може призвести до фінансових труднощів.

Водолій

Важливо зберігати мудрість і тверезий розум і не допускати конфліктів з близькими. Буде нелегко зрозуміти один одного правильно.

Риби

У цей день не варто думати про людей, які приносять у ваше життя дискомфорт і хвилювання. Оточуйте себе позитивними емоціями і доброю енергетикою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали представників зодіакального кола, для яких в березні почнеться біла смуга в житті.