RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку мають сталеві нерви - зберігають спокій в найскладніших ситуаціях

Астрологи назвали найбільш стресостійкі знаки Зодіаку, які ніколи не втрачають самовладання.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті limon.

Телець

Представники цього знаку легко переносять стрес і не впадають в депресію навіть у складних ситуаціях. Крім того, вони не "вантажать" інших своїми проблемами. Навіть близькі люди не знають, як насправді йдуть справи у Тельців. Вони не втрачають працездатності, стикаючись з труднощами, якщо ситуація нерозв'язна - чекають, коли вона змінитися в кращу сторону. Змусити їх нервувати може тільки щось екстраординарне, проте в будь-якій ситуації вони швидко візьмуть себе в руки. Для Тельців важливий повноцінний відпочинок, який допомагає їм переживати важкі часи.

Козеріг

Представники цього знаку чудово вміють маскувати свої емоції і зберігають тверезу голову навіть в екстремальних ситуаціях. Стресостійкість Козерогів допомагає їм швидко знаходять спокій після надміру почуттів, вони не демонструють свою реакцію на подію. Щоб відновити душевну рівновагу і знову надіти непроникну маску байдужості, Козерогам потрібно знаходити віддушину в спілкуванні з близькими людьми.

Терези

Представники цього знаку вміють протистояти стресам, абстрагуючись від дратівливих факторів, вони зберігають спокій в будь-якій ситуації, пригнічують зміну настрою і ніколи не впадають в істерику. Ваги зовні завжди спокійні і впевнені, люблять спокійне життя без потрясінь і неприємних сюрпризів. В екстрених ситуаціях вони зберігають тверезість мислення, щоб все продумати і прийняти єдине правильне рішення. Для гарного самопочуття їм потрібна внутрішня рівновага і гармонія із зовнішнім світом. Для цього можна подивитися улюблений фільм, сходити на концерт улюбленого виконавця або поїхати на природу, бажано до водойми.

Діва

У представників цього знака міцні нерви, проте їх може дратувати недосконалість цього світу, який вони не можуть поліпшити докладаючи всіх зусиль. Діви легко переживають будь-який стрес, не впадають в депресію і не надають смутку. Вони також намагаються уникати конфліктів, намагаються зберегти добрі стосунки з оточуючими. Втім, можуть дати і гідну відсіч кривдникам. Діви легко входять в новий колектив і швидко пристосовуються до нових обставин. Для відновлення душевної рівноваги стане в нагоді будь-яке заняття, що вимагає посидючості й зосередженості.

Як повідомляв "Апостроф", раніше провидиця Ванга назвала три знаки Зодіаку, які зможуть розбагатіти в 2021 році.