RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

​Названо п'ять найнадійніших чоловіків за знаком Зодіаку - готові підкорити гори заради сім'ї

Астрологи назвали найбільш надійних чоловіків за знаком Зодіаку, які готові на все заради сім'ї.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Телець

Це серйозні чоловіки, які не базікають даремно. Їх слова ніколи не розходяться з ділом, виконують дані обіцянки. До життя і сім'ї ставляться серйозно, не зраджують дружин і люблять дітей. Готові робити все, щоб забезпечити сім'ю. Для дружини вони завжди готові підставити плече.

Овен

На перший погляд вони занадто емоційні і сприйнятливі. Але насправді шляхетні, мають поняття честі та гідності. Готові доглядати за жінкою у всіх планах. Здатні створити комфорт і затишок в родині. Але за це вони вимагають подяку і підтримку, якщо її немає - йдуть.

Козеріг

У них часто робота залишається на першому місці. Але в цьому є і свою плюс - сім'я Козерога ніколи не залишиться без грошей. Вони забезпечать безбідне майбутнє для себе, своєї половинки і своїх дітей, а може навіть й онуків. Вони вірні супутниці і вимагають того ж. Люблять і можуть нести відповідальність за своїх близьких.

Лев

Якими б егоїстами вони не були, але завжди будуть любити свою сім'ю і робити для неї все. Вони готові на все заради дружини та дітей. Ніколи не зрадять, якщо люблять і не пробачать таке супутниці. Готові робити всі умови для комфорту сім'ї та їх щастя.

Скорпіон

Який б не був характер у Скорпіонів, але це не відноситься до його сім'ї. Вони стають ідеальними чоловіками, які готові за неї "вбити". Вони віддані своїй дружині, готові завжди підтримувати і поступатися.

Як повідомляв "Апостроф", чоловіки можуть бути нестерпними, але є п'ять знаків Зодіаку, які з легкістю переплюнуть інших.