RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо шість найдобріших знаків Зодіаку - кидаються рятувати інших, але часто страждають самі

Астрологи, які раніше назвали найгірших подруг за знаком Зодіаку, визначили найдобріших представників зодіакального кола - ці люди навіть можуть страждати від своєї надмірної доброти.

Про це пише журнал ELLE.

1. Водолій

Представники цього знаку посідають перше місце рейтингу, оскільки вони органічно нездатні до поганих вчинків. Водолії завжди добрі до всіх людей, включаючи тих, хто колись завдав їм болю. У оточуючих це викликає одночасно недовіру, посмішку і глибоку повагу. Той факт, що Водолій не хоче розтрачати себе на зло, заслуговує захоплення. При цьому Водолій аж ніяк не наївний і безмовний дурник: його і провести неможливо, і отримати відсіч легко.

2. Телець

Це відкритий і світлий знак, який важко запідозрити в корисливості, відсутності доброти і душевності. Проблема Тельців полягає в тому, що вони занадто відкриті і це часто призводить до сумних для них наслідків. Близьким Тельців інколи потрібно стежити за рішеннями і вчинками Тельця, щоб він ненароком не віддав всі гроші першому зустрічному. При цьому представники цього знаку зовсім не наївні, але їх великі серця іноді заважають їм тверезо мислити.

3. Риби

Риби - відкриті та нездатні до зла люди, які навіть вміють прощати ворогів. При цьому зі своїми кривдниками Риби можуть проявити принциповість і викреслити таких людей зі свого життя назавжди. Глибоко в душі Риби, хоча в це складно повірити, досить байдужі до оточуючих, їх по-справжньому цікавлять лише вони самі. Як їм вдається робити так, що цього ніхто не помічає, загадка.

4. Скорпіон

Представників цього знаку вважають складними, але що стосується доброти, тут все в повному порядку. Напускна грубість Скорпіонів, їх різкість і в цілому часом нестерпний характер компенсуються душевністю і чуйністю. Правда, злопам'ятність цього знаку інколи нагадує про себе - вона нікуди не поділася.

5. Стрілець

У Стрільців відношення до поняття "доброта" дуже чітке і справедливе. Погані, на їхню думку, люди не заслуговують доброго ставлення, хороші - навпаки, заслуговують. Проблема в тому, що Стрілець часом не вміють розрізнити півтони і ділять світ на чорне і біле. Через це в категорію поганих (для Стрільців) часто потрапляють ті, хто такими повною мірою не є.

6. Терези

Доброта Терезів більшою мірою проявляється у їх вихованості, що служить їм погану службу в ситуаціях, де потрібно ставити нахабу на місце. Представники цього знаку уникають йти на конфлікт, адже не терплять різкості і брутальності. У випадку з Терезами оточуючі можуть підозрювати їх у формальному ставленні до себе. Причина ж їхньої поведінки саме в вихованості - Терези не вважають, що почуття потрібно проявляти в повну силу, через це вони здаються стороннім сухуватими.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які ніколи не піддаються пориву почуттів - їм невідоме поняття "любов з першого погляду".