RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку чекає розплата за "гріхи молодості" в старості - будуть дуже шкодувати

Кожній людині цікаво, якою вона буде в похилому віці. Астрологи намагаються довести, що з віком в кожній людині все більше проявляються характерні риси, які формувалися під впливом сузір'я, під яким вона народилася.

Як пише Rsute, астрологи виділили шість знаків Зодіаку, яких чекає в старості розплата за "гріхи молодості".

Овни

Ці люди себе не відчувають старими навіть в самому похилому віці і можуть дати фору молодим в кар'єрі та особистому житті.

У старості вони можуть пошкодувати про те, що занадто мало часу приділяли рідним і близьким людям.

Тельці

Представники цього знака поступово знижують рівень відповідальності і в старості стають малоактивними людьми, які дуже люблять давати поради молоді. Через свою впертість в молодості вони могли втратити шанси, які їм свого часу підкидала доля.

Близнюки

Ці люди і в старості залишаються дітьми в душі. Жаліти в старості вони будуть про те, що занадто багато часу витратили не в тому напрямку.

Козероги

Представники цього знака в старості примхливі і вимагають до себе постійної уваги. У старості вони будуть шкодувати про те, що не змогли знайти спільну мову зі своїми близькими людьми.

Водолій

Ці люди в старості стають дурними і божевільними, а жаліти їм доведеться через те, що свого часу не були розсудливими і занадто багато емоцій було витрачено практично даремно.

Риби

У старості ці люди надмірно сумні, тому що страждають від того, що можуть від когось залежати. Часто вони починають шкодувати про нездійснені мрії і нереалізовані бажання.

Нагадаємо, що раніше астрологи склали гороскоп на 2 березня.