RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Названо п'ять найбільш практичних чоловіків за знаком Зодіаку - люблять затишок і можуть полагодити все

Раніше астрологи розповіли про найревнивіших представників гороскопу, тепер же вони назвали п'ять найбільш практичних чоловіків за знаком Зодіаку.

Про це пише Sunhome.

Овен

У чоловіків, народжених під цим знаком "золоті руки". Вони дуже люблять щось майструвати і робити самостійно. Овни прагнуть бути кращими у всьому і мають високу здатність до навчання. Успішно виконані роботи підвищують їхню самооцінку.

Діва

Цим чоловікам для діяльності потрібен імпульс, їм не вистачає мотивації. Вони візьмуть на себе частину ремонту тільки якщо у них важко з грошима. При наявності коштів вони навряд чи візьмуться щось робити самостійно.

Терези

Терези хоча і роблять все не швидко, але зате ідеально і з першого разу. Вони ніколи не кинуть розпочату справу не довівши її до кінця. Їх старанність дає плоди і приємно дивує протилежну стать.

Козеріг

Козероги відрізняються перфекционизмом. Вони прагнуть до досконалості в своїй роботі. Їх педантизм іноді виводить з себе тих, з ким вони працюють, тому представники знака воліють діяти самостійно.

Водолій

Водолії володіють особливим чуттям, хоч і відрізняються деякою недбалістю в роботі. Нерідко їх підводить бажання зробити все якомога швидше, але коли список справ величезний - швидкість дуже важлива. Обожнюють новітню техніку та інструменти.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, знайомство з якими для жінки закінчиться щасливими стосунками і довгим сімейним життям.