RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Названо три головних скиглія серед чоловіків за знаком Зодіаку - нічого не можуть зробити самі

Астрологи назвали найважчі за характером знаки Зодіаку серед чоловіків.

Про це пише elle.ru.

Рейтинг представників сильної статі з самим складним характером виглядає так:

Рак

Чоловікам-Ракам не подобається нести відповідальність. Ідеальні кандидатури в чоловіки для жінок, що віддають перевагу вирішувати все самостійно, а чоловіка тримати на повідку, Ракам це подобається, правда. За нею як за кам'яною стіною - ось про яку дружину мріє такий чоловік. І йому не боляче бути завжди на другому плані. Єдине, в чому проявляється його характер, - в ревнощах: Рак може влаштувати сцену, вимагаючи повного звіту.

Водолій

Водолій легкий на підйом, в тому числі і в тому, що стосується створення нестерпної атмосфери. Водолії будуть активно діставати своїх жінок, але кожен раз підходити до цього з вогником. Представники цього знака - справжні фантазери, вони ніколи не повторюються в претензіях.

Козеріг

Дуже самозакоханий знак, чиє самолюбство йде в одному флаконі з тонкою душевною організацією. До інших Козероги пред'являють дуже високі вимоги, а ось до себе ... Звідси манера будувати з себе наглядача і поборника принципів, але не терпіти того ж в свою адресу. Представник цього знака намагається влаштуватися в стосунках з максимальним комфортом - для себе, а не для своєї половини.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які є талановитими особистостями.