RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

​Березень обіцяє нові знайомства і фінансові "сюрпризи": гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 11 березня.

Про це повідомляє ресурс AstroZodiac.

Овен

Ви будете готові йти на ризики. Удача на вашому боці, тому все вийде. 11 березня можна почати нову справу, не соромтеся просити допомоги. Постарайтеся налагодити відносини з близькими і родичами, але це не вдасться зробити просто.

Телець

На вас чекають клопоти і хвилювання, але особливих причин для них не буде. Позитивний настрій допоможе вирішити свої справи. Ви легко зможете чогось навчитися. Також в цей день на вас чекають радісні візити. Вам легко буде спілкуватися з людьми.

Близнюки

День цікавий, він принесе удачу. Не беріться за складні справи, а поради питайте лише у надійних людей, з якими давно знайомі. 11 березня добре підійде для нових покупок, це може бути одяг або деталі інтер'єру. Дорогі покупки краще відкласти на потім.

Рак

На вас чекають приємні сюрпризи. День пройде в залежності від вас і ваших дій. Терпіння і спокій допоможуть не брати участь в конфліктах. Приведіть у порядок свої речі, а покупки краще відкладіть на день пізніше.

Лев

Плани і справи краще відкласти. У цей день можуть бути сварки з друзями і близькими. Слід запастися терпінням. Поставтеся серйозно до нових знайомств, вони можуть бути підступними.

Діва

Особливо позитивних моментів може не бути, але приємні можуть вас здивувати. Краще зайнятися чимось цікавим в колі сім'ї. У другій половині дня можна піти на прогулянку або відправитися в поїздку. Хороші моменти очікуються ввечері.

Терези

Ваша спритність допоможе уникнути проблем. Але будьте готові поступатися в спілкуванні з близькими людьми. Вас можуть застати зненацька новини здалеку. Рішення варто приймати швидко, чим воно простіше - тим краще.

Скорпіон

Хороший день для обговорення справ і роботи. Є шанс заробити, укласти вдалий контракт або угоду. Однодумці зможуть вас підтримати. Ви будете виглядати привабливо для інших і зможете закохувати в себе протилежну стать.

Стрілець

Зосередившись на головному ви зможете подолати всі проблеми цього дня. Краще спілкуватися тільки з тими людьми, які бажають вам добра. Головне не піддаватися емоціям.

Козеріг

Вранці ви зможете багато чого встигнути, не відкладайте справи. Намагайтеся привести свої емоції в гармонію, інакше може виникнути сварка з близькими.

Водолій

День вдалий у всіх сферах. Ви можете почати свою справу і знайти союзників, серед яких можуть бути впливові люди. Не варто змішувати роботу з особистим життям.

Риби

Для вас день не буде вдалим. Складні справи краще відкласти, а спілкуватися зі старими друзями або родичами, які добре вас знають. Ви можете отримати інформацію, яка незабаром стане в нагоді.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи пророкують велику фінансову удачу в квітні 2021 року для представників шести знаків Зодіаку.