RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.15
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Названо три найгірші тещі за знаком Зодіаку - здатні перетворити життя зятя в пекло

Астрологи визначили три знака Зодіаку, з представницями яких найскладніше знайти спільну мову їх зятів, і зробили підказки, як налагодити з ними відносини.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті intex-press.

Близнюки

Представниці цього знаку з задоволенням підтримають розмову з зятем на будь-яку тему, але від її балаканини скоро можна втомитися, тому краще приходити до неї в гості, а не жити поруч постійно. Існує велика ймовірність, що все почуте від зятя, відразу стане відомо всім сусідам і друзям. Таку балакучу тещу можна зайняти вихованням онуків, вона охоче розповість їм все, що знає, під час прогулянки і допоможе зробити уроки. Налагодити стосунки допоможуть компліменти, які Близнюки обожнюють.

Діва

Представниці цього знаку бувають класичними сварливими тещами - занадто настирливими і схильними до перебільшень. Діва буде всюди пхати свого носа і до всього чіплятися. При цьому вона буде обговорювати свого зятя не тільки з подругами, але і з дочкою. Нерідко вони провокують скандали, тому краще молодятам знайти собі окреме місце для проживання.

Скорпіон

У відносинах з представницями цього знаку можливі тільки два варіанти - або вони з зятем стають кращими друзями, або лютими ворогами. Скорпіони бувають підступними, тому можуть провокувати конфлікти і підштовхувати до розпаду шлюбу, якщо зять їм не сподобався. Єдиний плюс - вони завжди говорять в обличчя те, що думають, але щоб не чути докорів, краще жити окремо.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи визначили п'ять найбільш запальних бабусь серед знаків Зодіаку.