RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

"Магічне" 14 березня подарує справжнє диво трьом знакам Зодіаку - на них чекають гроші і любов

Згідно з даними астрологів, 14 березня буде днем сили, тому деяким представникам зодіакального кола пощастить у коханні і фінансовій сфері.

Про це повідомляє видання "Кур'єр".

14 березня сприятливий для нових починань. Цей день стане вдалим для всіх знаків Зодіаку, але трьом пощастить більше за інших. Також такий день буде і 16 березня. Краще в ці дні не лінуватися, бути активними. Добре здійснювати покупки і справи.

Ресурс AstroZodiac розповідає, яким знакам пощастить 14 березня.

Близнюки

Для вас буде багато можливостей, але для того, щоб скористатися ними, доведеться постаратися. Не змінюйте своїм принципам і приймайте підтримку і турботу від близьких. Фінансовий стан поліпшиться, чекайте приємних сюрпризів.

Терези

Кращий час для корисних справ. Можна відкрити свою справу, розпочати власний проект. Вдалими 14 березня стануть переговори і угоди. Добре в цей день робити покупки для дому, можна почати ремонт або переїзд.

Риби

Ви будете впевнені і сильні. В цей день до ваших порад можуть прислухатися навіть досвідчені люди. 14 березня підійде для великих покупок. Цей день хороший для особистих відносин. Вам пощастить у любовній сфері.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи розповіли про найбільших егоїстів серед всіх знаків Зодіаку.