RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку наймстивіші - можуть затаїти образу і несподівано нанести "удар"

Астрологи, які раніше змогли вирахувати п'ять знаків Зодіаку, які не підходять для дружби, тепер назвали 5 найбільш мстивих знаків Зодіаку.

Про це пише zznaki.ru.

Скорпіон

Скорпіони дуже чутливі по натурі. У зв'язку з цим вони важко переживають образи і довго пам'ятають про них. Рідкісний Скорпіон вміє прощати, довгий час його мучать думки про неприємності. Тому часто він будує плани помсти. І часто ці плани втілює в життя.

Припустимо, якщо Скорпіона зачепить колега по роботі, то цій людині доведеться регулярно зносити їдкі зауваження на свою адресу. Причому спроби боротися зі Скорпіоном часто обертаються фіаско, адже він - один з найсильніших знаків зодіаку.

Овен

Овен - людина гаряча. В якомусь сенсі він є протилежністю Скорпіона. Овен не стане довго виношувати плани помсти. Він вважає за краще діяти відразу, невідкладно. Овен - серйозний суперник, який не терпить зневажливого ставлення до себе. Тому колючі зауваження на свою адресу навряд чи залишить без уваги. В якості помсти може задати ще більш гостру, безцеремонну відповідь кривдникові. Або ж вступити в конкурентну боротьбу з ним.

Рак

Рак - це Водяний знак зодіаку, а значить - дуже чутливий. Його легко образити. Люди часто дивуються, на що ж цього разу він образився. Глибоке переживання образ призводить до того, що Рак не може про них забути, не може відпустити ситуацію, знову і знову прокручує образи в своїх думках. Звідси народжуються плани помсти. На щастя, до їх втілення доходить рідко. Якщо серйозно зачепити представника даного знака, він може бути підступним противником.

Лев

У загальному Леви - люди не злопам'ятні. Вони благородні і великодушні. Тому нерідко воліють просто не помітити ницість по відношенню до себе, вважаючи це нижче своєї гідності. Однак у всього є своя межа. І терпіння Лева кінчається, коли його принижують на публіці. Лев не прощає тих, хто посміявся над ним. Особливо це стосується любовних відносин. І тут він не просто піде в нікуди, як Рак, а доставить багато проблем колишньому коханцю

Телець

Терпіння Тільця дуже велике. Цей знак зодіаку здатний довгий час закривати очі на підколки і двозначні жарти на свою адресу. Він не кинеться відразу мстити, якщо до нього поставилися без належної поваги, так як вважає себе вище всієї цієї метушні. Однак неспроста Телець з'явився в цьому рейтингу, нехай навіть на п'ятому місці. Коли його терпінню приходить кінець, то краще триматися подалі. Телець уміє чекати. Він, як і скорпіон, може помститися, через деякий час, коли кривдник вже забув про все.

Нагадаємо, що з приходом 2021 року відразу три знаки Зодіаку чекають доленосні зустрічі.