RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Будуть самотніми і бідними - три знаки Зодіаку, яких чекає жахлива старість

Астрологи, які раніше розповіли, якими стають жінки різних знаків Зодіаку в старості, назвали три представники зодіакального кола, яким зірки пророкують гірку старість на самоті і в бідності.

Про це пише видання Clutch.

Овен

Овни, які наполегливо працюють все своє життя, домагаються амбітних цілей, щоб по цеглинці вибудувати свій ідеальний світ, на схилі літ, зазвичай, проводять свої дні одиноко десь на лавочці будинку для літніх людей. Бо в кінці життя у Овнів всього того, заради чого вони працювали, більше немає.

Овни, які досить жорсткі за характером, на старості отримують своєрідну розплату. Вони добре вміють заробляти гроші, але будувати відносини - не їхня історія. Частенько вони ображають людей, а домочадців дістають причіпками і агресією, адже це найскандальніші знаки Зодіаку. Тож на схилі літ родина може відвернутися від Овна і влаштувати його в будинок для людей похилого віку, щоб він більше нікого не діставав своїми причіпками.

Близнюки

Близнюки можуть створити велику сім'ю і, звичайно, розраховують на віддачу і хорошу старість. Але ці знаки Зодіаку за все своє життя можуть так і не накопичити навіть маленької суми грошей на старість. Ці знаки Зодіаку нічого не знають про економію і витрачають всі свої гроші на дрібниці. Вони гніздяться і облаштовують будинок замість того, щоб збирати гроші на щось суттєве. А в підсумку отримують не надто велику пенсію, адже домагатися кар'єрних висот протягом життя вони теж не навчилися.

Водолій

Бідність в старості чекає і Водоліїв, які рідко прагнуть до фінансового збагачення протягом життя. Також вони не надто прагнуть створити сім'ю і стають одинаками. Як наслідок, старість вони зустрічають на самоті й у бідності. Однак вони мало цим переймаються - у Водоліїв є свій погляд на світ і вони не бачать нічого поганого в тому, щоб бути вільним. Що для одного самотність, то для іншого можливість дихати на повні груди.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найрозумніших представниць гороскопу.