RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку березня і квітня - на них чекає особливе везіння

Астрологи назвали дуже сприятливим періодом новий місячний цикл, який розпочинається 13 березня і триватиме до 12 квітня. Найщасливішими знаками цього періоду за місячним календарем будуть Козероги, Тельці, Раки, Скорпіони.

Про це розповіла астролог Олена Осипенко.

За словами астролога, новий молодий місяць настане в знаку Риб.

"Якщо ваш день народження випадає на період з 9 по 17 січня, з 9 по 17 травня, з 11 по 18 липня, з 11 по 18 листопада, фортуна буде на вашому боці весь цей місячний цикл! Ви будете відчувати підтримку вищих сил. Так що сміливіше йдіть в нове, не бійтеся говорити те, що думаєте. І, перш за все, скажіть правду самим собі і позбудьтеся від непотрібних ілюзій", - зазначила Осипенко.

Особливе везіння і благополуччя очікує людей, які народжені під знаком Риб з 9 березня по 17 березня.

"Вам вдасться почати щось нове і змінити своє життя на краще. Протягом всього року вам буде набагато легше досягати наміченого. Не втрачайте свій шанс - ставте великі цілі", - порадила астролог.

Поряд з цим під час нового місячного циклу доведеться попрацювати Близнюкам, Дівам і Стрільцям.

"Якщо ви народилися з 10 червня по 16 червня, з 12 вересня по 18 вересня, з 11 по 17 грудня, для вас має стати цікавим цей період. В цей час ви можете відчути напругу, але якщо ви продумаєте кожен крок і будете готові діяти, то все вийде. Кожну перешкоду ви зможете подолати і отримаєте корисний досвід", - резюмувала астролог.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 12 березня, відбулося з'єднання Сонця і Нептуна, яке надасть шанс почати життя з чистого аркуша представникам двох знаків Зодіаку - Рака і Терезів.