RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо три найбілш замкнені знаки Зодіаку - живуть у своєму світі та для всіх залишаються загадкою

Астрологи розповіли про три знаки зодіаку, яких часто називають "фриками". Це замкнуті в собі люди, у них є свій власний світ, в якому вони живуть і радіють життю.

Про це повідомляє Ivona.

Близнюки

Відомо, що Близнюки є одним з головних хитрунів зодіакального кола. Вони можуть розповісти про себе що завгодно, тільки б їх прийняли в натовп, і вони стали своїми. Насправді ж ці люди відчувають зовсім інші почуття, про які вони мовчать. Близнюкам доводиться грати роль іншої людини, щоб бути частиною колективу, в «реальному» житті ці люди сильно відрізняються від свого образу. Вони сором'язливі, скромні, і не є шанувальниками галасливої юрби.

Терези

На вигляд Терези можуть здатися людям чарівними, товариськими, але насправді представники цього знака зодіаку мріють про те, щоб у них був час, коли можна побути наодинці з собою. Терези не проти компанії, вони можуть підтримувати розмову, але якщо видалася вільна хвилинка, вони проведуть її тільки з собою. Це скромні люди, які вважають за краще тишу і спокій.

Рак

Рак - це один з найбільш вразливих і переживательних знаків зодіаку. Раки дуже тихі, їх можна назвати замкнутими і флегматичними людьми. Такі люди ігнорують шум і надмірну увагу, так як вважають, що це не є щирим проявом почуттів. Ракам набагато простіше говорити самим з собою, ніж з ким-небудь ще. З роками у Рака з'являються віддані і надійні друзі, але все ж компанія самого себе - це ідеальний варіант на всі часи. Рак - це закрита книга, яку неможливо прочитати.

Як писав "Апостроф" раніше, п'ять знаків Зодіаку приречені на "вічні" злидні- постійно мають борги і змушені жити за копійки.