RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку володіють секретом вічної молодості - повільно старіють і прекрасно виглядають

Астрологи визначили п'ять знаків Зодіаку, представники яких довго зберігають молодість зовні і внутрішньо.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті legkovmeste.

Овен

Представники цього знаку завжди молоді душею, вони не звертають увагу на свій вік і часто виглядають набагато молодшими. Зберегти молодість допомагає їхня активність, енергійність і здоровий спосіб життя. Старості вони не бояться, розуміючи, що постаріє лише тіло.

Близнюки

Представники цього знаку просто відмовляються старіти, а зморшки на їхніх обличчях - найчастіше сліди через постійні посмішки. Життєрадісність і душевна молодість Близнюків поширюється на зовнішність, роблячи їх підтягнутими і вічно молодими. Жінки з-під цього знака молодо виглядають навіть без косметики.

Діва

Представники цього знаку з юних років стежать за своїм здоров'ям і намагаються дотримуватися правильного харчування, тому процес старіння у них гальмується. У зрілому віці вони перестають зовні змінюватися, здається, що вони пізнали секрет довголіття. Діви з радістю дають поради щодо збереження вічної молодості.

Козеріг

Представники цього знаку перебувають під впливом планети Сатурн, яка відповідає за перебіг часу, тому з роками Козеріг не тільки не старіє, а навіть молодшає як душею, так і тілом. З віком вони набувають навіть більшої чарівності. Секрет молодості - в умінні радіти з дрібниць і не звертати увагу на невдачі.

Водолій

Представники цього знаку знаходяться в гармонії зі світом і це дозволяє надовго зберігати молодість, не звертаючи уваги на вік. Вони живуть за велінням серця, тому оточуючим важко зрозуміти, скільки їм років насправді. Як і Козероги, вони знаходяться під опікою Сатурна, який керує часом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли про шість зодіакальних пар, в союзі яких народжуються дивовижні люди.