RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

У рік Бика невдачі зміняться фінансовим успіхом: названо шість щасливчиків за знаком Зодіаку

Астрологи визначили шість знаків Зодіаку, які в 2021 році, який пройде під заступництвом Білого Металевого Бика, отримають можливість поліпшити своє матеріальне становище.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті kabluk.me.

Телець

Домогтися фінансової стабільності допоможе працьовитості і харизма. Представники цього знака стануть ще більш чарівними і привабливішими, з'являться нові знайомства, які допоможуть в кар'єрі. Цього року вдалими будуть покупки нерухомості - будинку, квартири, автомобіля.

Близнюки

Перед представниками цього знаку відкриються нові можливості для підвищення доходів. При цьому слід правильно управляти своїми грошима, уникати різних авантюр. Вдалими будуть вкладення грошей в нерухомість або в цінні папери, це в майбутньому принесе прибуток.

Діва

Грошова стабільність можлива при грамотному розпорядженні фінансами. Потрібно припинити витрачати гроші на непотрібні речі і розплатитися з боргами. Вільні кошти необхідно використовувати для того, щоб погасити всі свої заборгованості.

Лев

Всі фінансові питання вдасться вирішити без збитку. Для фінансового успіху варто частіше проявляти свої лідерські якості і характер, забути про бездіяльність і лінь. Допомога близьким і товаришам повернеться в триразовому розмірі.

Скорпіон

У плані фінансів вірогідні несподівані сюрпризи, а також випробування, яких не слід боятися. Вдалими будуть ділові поїздки навесні і влітку, коли з'явиться можливість надовго забезпечити себе і свою сім'ю.

Риби

Представникам цього знаку вдасться здобути фінансове благополуччя завдяки креативності та хорошою інтуїції. Для вирішення проблем потрібно застосовувати неординарні рішення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які легко можуть розбагатіти.