RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Скорпіони будуть "точити" сокиру війни, а Риби дутися: як сваряться різні знаки Зодіаку

Людське спілкування - теж свого роду мистецтво, і налагодити дружні і гармонійні стосунки інколи вдається не всім. Тож варто буде дізнатися, якими є представники знаків Зодіаку у сварці, щоб бути готовим до грому з блискавками чи красномовного мовчання.

Про це пише видання Pics.ru.

Овен

Овни - чесні, як мати Тереза,та і вивести його з себе практично нереально: терпіння він, мабуть, теж запозичив у неї. Баран бараном, коротше кажучи. Однак якщо Овна все ж таки вивести з рівноваги, мало не покажеться: можете чекати спалахів гніву і люті, причому цей знак не заспокоїться, поки не вб'є своїми аргументами противника у сварці.

Тілець

Тельці в сварках виступають наполегливими обвинувачами, не гірше за Овнів. Однак вони відрізняються надзвичайною прихильністю до близьких людей, тому якщо раптом ти вирішиш з ним помиритися, то слухняно піде тобі назустріч.

Близнюки

Сваритися з Близнюком - одне задоволення: його настрій змінюється зі швидкістю світла. Тільки но він все метав на своєму шляху, аж тут ця мила людина танцює з тобою на барній стійці, п'є на брудершафт і розповідає всім навколо історію вашої неземної любові один до одного. Ключове слово - швидко.

Рак

Розпочинати скандал з Раком варто, тільки якщо ти відчайдушно хочеш відчути себе невдахою і скучив за гострими почуттями провини за всі біди світу. Він залякає тобі мозок уточнюючими питаннями, подробицями справи і викладом своїх ста п'ятдесяти трьох пунктів того, в чому він має рацію, а ти у всьому винна. Зате якщо ви помирилися і вирішили, що проїхали, для нього це дійсно "проїхали", і він чесно про все забуває. До пори до часу.

Лев

Для Лева сварка - як стрибки в цирку через палаючі обручі: куражно, весело, всі навколо дивляться і аплодують. Якщо сваритися треба по-іншому, то він за цю справу і не подумає взятися. Сховатися від нього рішуче неможливо: з-під землі дістане і на Місяць за тобою пішки піде, якщо йому дуже закортить посваритися.

Діва

Діва - найжорстокіший знак Зодіаку, який навіть в стані мирного співіснування кошмарить всіх оточуючих своєю ідеальністю. Ці люди будуть посміхатися тобі в обличчя, вдаючи, що не хочуть сваритися, а насправді в їх уяві поставатимуть картини того, як вони закопують тебе живцем в радіоактивній зоні.

Терези

Ці люди до кінця сварки забувають, з чого все почалося і чому вже сорок хвилин ви кричите один на одного. Крім того, вони вміють в потрібний момент приміряти світлий, ніжний і сумний образ лицаря без страху і докору, чим негайно викликають бажання все кинути і взяти під крило нещасну сиротину. Справжня сварка для них - пристрасті з заламуванням рук: увійти в образ для Терезів простіше простого.

Скорпіон

Зірки в жодному випадку не радять сваритися зі Скорпіоном. в жодному! Їхня феноменальна злопам'ятність та вміння в потрібний момент влаштувати пекло своєму супротивнику робить його справжнім маніяком. Будеш дивитися в його чесні очі, щиро вірити, що він тобі все пробачив, а потім відчуєш, що сміятися трохи боляче, бо між лопаток стирчить щось схоже на сокиру.

Стрілець

Стрілець терплячий, як слон в посуху на водопої. Але якщо його довести, то він тут же одягне костюм судді і перуку і влаштує тобі тортури з вимогами визнати неправоту, навіть якщо ти вже і думати забув про вашу сварку. Ці люди завжди йдуть на принцип, а який цей принцип - не так вже і важливо.

Козеріг

Козеріг сваритися толком не вміє. Ти йому про те, що він неправий і так справи не робляться, а він щось бубонить собі під ніс і займається своїми справами. Якщо ж Козероги на якусь мить втратять самоконтроль, все - чекай тайфуну і землетрусу. Звичайно, він потім буде страшно вибачатися і дарувати небо в алмазах, але кому, питається, потрібні алмази після вибуху ядерного фугасу.

Водолій

Щоб посваритися з Водолієм, потрібно мати терпіння, вагон вільного часу і відсутнє почуття самозбереження. По-перше, тому що він подобається практично всім, по-друге, володіє винятковим талантом вираховувати слабкі сторони противника по руху брів і положенню Венери і злочинно цим користується.

Риби

Спочатку Риба мовчить, але не просто так, а зі значенням. Потім закликає в союзники половину ваших спільних друзів, яким запудрить мізки так, що вони починають підозрювати тебе у всіх смертних гріхах. Найцікавіше при цьому, що ти можеш навіть не підозрювати, що знаходишся в процесі сварки з Рибою. А все тому, що приводом для неї може стати все, що завгодно. Але про це опонент Риб має здогадатися сам.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких цієї весни можуть виникнути складнощі з самоконтролем.