RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку є справжніми улюбленцями долі - їх люблять гроші, а біда обходить стороною

Астрологи визначили, під якими знаками Зодіаку народжуються найбільш везучі люди, яким щастить у всіх сферах життя.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс. Дзен".

Діва

Представники цього знаку скептично ставляться до можливостей вищих сил або фортуни вплинути на їхнє життя, вважаючи, що успіху вони досягають наполегливою працею і грамотним розрахунком. Однак, часто їхні дії стають результатом підказки інтуїції. Прислухаючись до внутрішнього голосу, вони уникають ризикованих вчинків, помилок і стрімко рухаються вгору від успіху до успіху.

Стрілець

Представники цього знаку завжди життєрадісні і підживлюють своїм оптимізмом інших людей, вони рідко скаржаться і часто посміхаються. Коли у Стрільців є чітка мета в житті, вони йдуть до неї так, наче їх веде за собою якась вища сила.

Близнюки

У житті представників цього знаку трапляється безліч щасливих випадковостей, немов цілий рій ангелів оберігає їх і підштовхує до вдалого вирішення всіх справ. Вони часто опиняються в потрібний час в потрібному місці. При цьому вони прекрасно розбираються в людях, орієнтуючись при цьому на власну інтуїцію.

Як повідомляв "Апостроф", відома болгарська провидиця Ванга вважала, що знаки Зодіаку Риби, Лев і Скорпіон знаходяться під заступництвом вищих сил - в квітні 2021 року ним пощастить у коханні.