RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Названо три найрозумніші знаки Зодіаку - стають винахідниками і змінюють світ

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які здатні на підлість. Тепер же стало відомо про три знаки Зодіаку, які інтелектуально розвинені сильніше за інших. Виявляється, інтелект буває двох видів - емоційний і аналітичний, а тому найрозумнішими людьми вважаються ті, у кого в рівній мірі розвинений і той, і інший вид інтелекту.

Про це пише "Клубер".

Трійка інтелектуалів

У Скорпіонів, Водоліїв і Близнюків однаково розвинений аналітичний і емоційний інтелект. Це не свідчить про слабкі розумові здібності інших знаків Зодіаку, а тільки підтверджує, що на інтелектуальний рівень людини впливають певні планети Сонячної системи.

Близнюки - мудрість

Близнюків називають набільш мудрими, так як з юних років вони звикли вбирати досвід і вчитися на прикладах оточуючих їх людей. Цьому, на думку астрологів, сприяє планета Меркурій, що наділяє Близнюків відмінним логічним мисленням. Це небесне тіло нагороджує даний знак Зодіаку прекрасними здібностями справжнього оратора, завдяки яким Близнюки приковують до себе увагу оточуючих. Додайте до цього чудову пам'ять, допитливий розум і вміння вихоплювати суть з потоку інформації, і ви зрозумієте, чому Близнюків називають найбільш інтелектуальними особистостями.

Водолій - винахідливість

За рівнем інтелекту Водолії схожі на Близнюків. Вони відрізняються нестандартним мисленням, діючи, іноді, поза всякою логікою. Можливо, саме тому Водоліям непросто вписатися в сучасну систему навчання. Здатність мислити неординарно робить Водоліїв одними з найрозумніших особистостей. Також відзначається винахідливість представника даного знака, можливість генерувати унікальні ідеї і миттю втілювати їх в реальність. З таким послужним списком Водолії здатні домогтися успіху в будь-якій справі.

Скорпіон - інтуїція

Скорпіони теж можуть пишатися високорозвиненим інтелектом, однак емоційності їм не позичати. Це дуже проникливі особи, які вирішують завдання на рівні інтуїції, відчуваючи правильну відповідь і лише потім підтверджуючи його логікою. Величезну роль тут відіграє характер Скорпіонів, які постійно шукають чогось нового. Вони ставлять перед собою занадто складні завдання і самостійно їх долають. Однак Скорпіони не надто люблять присвячувати себе читанню, незважаючи на це у них неймовірно гарна пам'ять, за допомогою якої цей знак Зодіаку здатний "дістати" будь-які раніше почуті факти.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох знаків Зодіаку, для яких цією навесні почнеться "біла смуга" в житті.