RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Три знака Зодіаку вважаються наймістичнішими - занурені в таємниці Всесвіту

Раніше астрологи розповіли про представників гороскопу, яких супроводжує успіх, а тепер вони назвали три найбільш містичних і таємничих знака Зодіаку.

Про це пише "Загадкові знаки Зодіаку".

Скорпіон

Представники знака обожнюють розгадувати таємниці. Їх притягує все таємниче, загадкове та незрозуміле. Скорпіони частіше за інших знаків захоплюються магією, але все ж зберігають при цьому розсудливість. Він терпляче підбирається до таємниці, щоб розгадати її. Скорпіона цікавить тема загробного життя.

Риби

Риб тягне до езотерики, уфології та духовного розвитку. Вони хочуть проникнути в таємниці Всесвіту і відчути свою єдність з ним. Ці люди постійно відчувають дихання Вищих сил, вони бачать навколо красу, яку не помічають всі інші. Вони розуміють нематеріальну сутність цього світу і хочуть проникнути в сферу тонких проявів Вищих сил.

Рак

Представники знаку схильні вірити у всілякі народні прикмети та повір'я, намагаються їх дотримуватися, щоб не накликати на себе проблем. Вони нерідко звертаються за допомогою до ворожок, астрологів або екстрасенсів. Раки переконані, що у Всесвіті існують приховані сили і вірять в знаки долі.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали сім знаків Зодіаку з найсильнішою харизмою - ці люди наділені талантом переконання і досягають неймовірних успіхів.