RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

​У дев'яти знаків Зодіаку найбільші шанси вийти заміж у рік Бика - їх чекає справжнє щастя

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких є великі шанси зіграти весілля у 2021 році.

Про це повідомляє ресурс svadbagolik.ru.

Близнюки

Зірки говорять, що великі почуття поведуть представників даного знаку в РАГС. Також удача чекає і на ті пари, стосунки яких були розірвані. Є всі шанси помириться і пов'язати життя узами шлюбу.

Лев

Ваш роман зможе привести до весілля. Навіть якщо цього не станеться, у коханні очікуються яскраві емоції.

Телець

Є дуже велика ймовірність, що у 2021 роки ви зіграєте весілля. Але варто бути не такими запальними, інакше характер може навіть зруйнувати відносини.

Діва

У цьому році ви будете мати успіх у протилежної статі. Ймовірно, що зустрінете саме ту людину, з якою захочеться створити союз.

Козеріг

Яскравий роман зможе перерости в міцні відносини і "закінчитися" шлюбом. Ви зможете створити гармонійні відносини, якщо будете йти на компроміси.

Терези

На вас чекають короткі романи, але не поспішайте доводити справу до весілля. Таке рішення, прийняте в поспіху, може призвести до розлучення. Але планувати шлюб з другою половинкою, якщо впевнені в ній, ніхто не забороняє.

Скорпіон

На вас чекають вдалі знайомства в цьому році. Зірки радять побороти сором. У вас можуть відродитися почуття, тоді зав'яжуться відносини. Вони, ймовірно, будуть на тривалий термін.

Стрілець

Ви зможете умовити другу половинку піти в РАГС. Але астрологи рекомендують не поспішати, а краще пізнати один одного.

Водолій

У 2021 року ви зрозумієте, що готові зв'язати себе узами шлюбу з партнером. Якщо цього не станеться в рік Бика, то обов'язково буде весілля наступного року.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали три знака Зодіаку, яким зірки обіцяють надзвичайні любовні відносини в квітні цього року.