RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Повня 28 березня: що можна і не можна робити в цей день

У неділю, 28 березня, настане перша повня після дня весняного рівнодення, яка носить романтичну назву "Рожева повня" на честь кольору перших весняних польових квітів - диких флоксів.

"Апостроф" розповідає про "Рожеву повню" і про те, що можна і заборонено робити в цей день

Перша повня березні 2021 року зійде о 21:47 за київським часом на осі Овен - Терези.

Що можна робити у повню 28 березня

Ділова активність в період повні в Терезах - середня. Це період корисних знайомств, вигідних і успішних переговорів. Слід проводити презентації ділових проектів, залучати громадську увагу до питань і ситуацій. У ці дні ви зможете заручитися підтримкою впливових людей, знайти інвесторів. Це найкращий час для будь-якого роду і виду співпраці. Повня у Терезах - вдалий час для складання іспитів і наукової роботи. У ці дні максимально плідною буде розумова діяльність.

Також дні повні у Терезах найбільш сприятливі для покупки одягу, особливо модних речей. Можна купувати коштовності (золото, ювелірні вироби, дорогоцінні камені), меблі і предмети інтер'єру, а також книги і комп'ютерну техніку.

У дні, коли Місяць знаходиться в Терезах, найчастіше випадає знайомство з майбутнім подружжям. Можна також познайомитися з людиною, яка в майбутньому стане вірним і відданим другом.

У 2021 році момент повні у березні співпаде з точним з'єднанням Венери і Хірона, яке називають "Воротами Попелюшки". Цей аспект вважається найкращим часом для спілкування з протилежною статтю, заручин, одруження, прийому гостей і сімейних торжеств. Тому астрологи радять в ці дні не пропустити свій шанс змінити життя.

Що не можна робити у "Рожеву повню" 28 березня

До негативних моментів, яке принесе повний місяць в Терезах, можна віднести максимальний прояв негативних якостей людей, з якими у вас натягнуті відносини.

Час повні у Терезах не сприяє закулісним іграм - всі інтриги і плітки матимуть негативний ефект, який завдасть великої шкоди. В цей час також варто остерігатися "підстав" від ненадійних людей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи передбачили велику фінансову удачу в квітні 2021 року для представників шести знаків Зодіаку.