RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо таємні мрії всіх знаків Зодіаку - їм самим дуже важко зізнатися в цьому

Завжди цікаво, про що потай мріє людина. Астрологи розповіли про таємні бажання людей по їх знаку Зодіаку.

Про це пише Дзен-канал "Життя під зірками".

Овен

Представники цього знака таємно мріють про те, щоб зі світу зникли всі гроші, а розваги були доступні просто так. Найбільшою мрією Овнів є безкоштовні подорожі. Все тому що, вони не дуже люблять працювати.

Телець

Тельці потай хочуть стати володарями світу, правителями або королями. Вони люблять, коли ними захоплюються, тому мріють бути відомими і публічними особистостями. А всі побутові дрібниці їх дуже засмучують, тому що зіркам не гоже мити посуд і виносити сміття.

Близнюки

Представники цього знака мріють розбагатіти. Щоб все в цьому світі було їм доступно, але при цьому не треба було багато і важко працювати. А ще Близнюки мріють, щоб всі слухалися їх, і ніхто не говорив їм, що і як треба робити.

Рак

Таємна мрія Раків стати зіркою або нестримним мандрівником хоча б на один день. У звичайному житті вони бояться виступати перед людьми, але це не може не вабити їх. Життя суперзірки - ось прихована мрія Рака.

Лев

Представники цього знаку мріють про загальне поклоніння їх персони. Ще б вони не відмовилися від подорожей у часі або супер умінні змінювати хід історії. Ось такі незвичайні мрії.

Діва

Головна мрія Дів, щоб всі люди в світі просто зникли. Вони обожнюють самотність, мріють підкорити космос і бути абсолютно вільними від всіх і всього. Наявність однієї близької людини поруч допускається лише за умови, що він ніколи не буде тріпати їм нерви.

Терези

Терези мріють бути самими красивими і привабливими. Відрізнятися від всіх навколо, щоб на них звертали увагу. Таємним бажанням Терезів є першість в чому-небудь.

Скорпіон

Скорпіони мріють про справедливість, щоб всі недруги були покарані. А в глибині душі вони мріють про дивовижні романтичні пригоди і про чарівну країну, в яку їх відвезуть.

Стрілець

Стрільці мріють про все і відразу. Вони в душі завжди хочуть і великих грошей, і популярності, і любові, як в кіно. Напевно, тому з них виходять відомі письменники, актори і музиканти.

Козеріг

Представники цього знака мріють про шанування і повагу з боку всіх, хто їх оточує. Вони мріють бути прикладом для наслідування. І не відмовилися б від пам'ятника в їх честь за життя.

Водолії

У Водоліїв всі головні мрії пов'язані з безмежною свободою. У своїх мріях вони вміють літати, безсмертні і вміють переміщатися в часі і просторі. Вони хочуть стати справжніми легендами.

Риби

Риби мріють про безмежний час, який вони могли б витратити на свої улюблені заняття, а не на рутину. Також вони мріють про таку любов, щоб сходити з розуму від почуттів, емоцій. Ось у кого треба вчитися мріяти, так це у Риб.

Як писав "Апостроф" раніше, астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на квітень 2021 року. Вони розповіли, хто зможе бути продуктивніше в цьому місяці, а хто буде ледачим.