RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Може початися "чорна смуга": гороскоп на квітень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на другий місяць весни для всіх знаків зодіаку. Деяким буде везти на роботі, деяким в сім'ї, а деяким варто звернути увагу на здоров'я.

Про це пише slovofraza.com

Овен

У квітні Овни змінять ставлення до життя. У першій половині місяця бажано фокусуватися на роботі і невідкладних справах, тоді Овни зможуть отримати гроші і насолодитися лаврами. В останній тиждень місяця Овнів чекають неприємні сюрпризи.

Телець

Квітень - час кохання для Тельців. Це вдалий період для знайомств і роботи над відносинами. У роботі будуть труднощі, які допоможуть стати краще. Буде багато подій, які доведеться пережити вперше.

Близнюки

У першій половині місяця будуть складні моменти, але їх потрібно пережити з високо піднятою головою. Негатив і образи побудують непереборну стіну між людьми цього Знака і їх близькими. Близнюкам варто не забувати про фізичну активність, спорт, прогулянки.

Рак

У Раків настане чорна смуга, і впоратися з нею допоможе тільки оптимізм. В любові не потрібно займати оборонну позицію. Ракам необхідно змінити обстановку, відволіктися від рутини. У фінансовій сфері важливо пам'ятати, що ризикувати ні до чого.

Лев

У роботі і в бізнесі Левам доведеться налаштуватися на краще. Їм знадобиться посидючість, працьовитість. У любові представників даного Знака очікують великі успіхи.

Діва

Дів чекають позапланові сюрпризи, причому у всіх сферах життя. Квітень обіцяє бути яскравим. Не потрібно делегувати якісь важливі справи близьким, колегам і друзям. Краще виконати все самостійно. В середині квітня в житті Дів станеться щось дуже важливе і цікаве.

Терези

У квітні буде багато неприємних моментів, але не більше, ніж хороших. Зірки активізують приховані резерви енергії Терезів ближче до середини місяця, коли Венера перейде в Тельця. Це означає, що в другій половині квітня людям цього Знака Зодіаку доведеться почати діяти. Вони отримають потужний позитивний імпульс.

Скорпіон

Фінансова частина у Скорпіонів вийде на перший план. У квітні можуть дати про себе знати токсичні люди. Це нелегкий час, в який доведеться зробити вибір, в якому напрямку рухатися далі. Деяким представникам Знака вдасться втілити в життя давні плани.

Стрілець

Стрільцям в квітні необхідно поводитися максимально обачно. Ризики і авантюри в квітні можуть привести до фінансового і емоційного занепаду. Тільки їм самим вирішувати, що буде в пріоритеті: любов або робота.

Козеріг

Дуже важливо не поспішати в квітні з рішеннями. Не можна ризикувати і влазити в авантюри. Багато проблем вирішаться самі собою, але не потрібно сподіватися на легке позбавлення від перешкод. Підняти настрій у важкі періоди допоможе шопінг.

Водолій

Це сприятливий місяць для пошуків нової роботи, відкриття нового бізнесу. У справах і в роботі не завадить наявність запасного плану. У першій половині квітня проекти і справи можуть зриватися через банальні дрібниці. Не варто забувати про своєчасний відпочинок.

Риби

На початку квітня Рибам знадобиться трохи тиші і спокою. У другій половині квітня настане ідеальний час для роботи, бізнесу, пошуків любові. Активність у всіх сферах життя допоможе Рибам зміцнити репутацію.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найкращих коханців серед всіх знаків Зодіаку. Ці чоловіки здатні доставити жінкам райську насолоду.