RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Влітку шість знаків Зодіаку зловлять удачу за хвіст - гроші будуть липнути до рук

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких влітку 2021 року пощастить у фінансових справах.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті rsute.

Телець

Представникам цього знаку вдасться уникнути невдач і позбутися від негативу в своєму житті, все, про що вони мріяли, може втілитися в реальність і допоможе в цьому фінансова удача. Влітку з'явиться можливість віддати всі борги, у Тельців пожвавиться інтуїція, яка підкаже, як правильно вкладати гроші в нові проекти.

Близнюки

Уже в перші дні літа можна будувати грандіозні плани про покупку нового будинку, автомобіля або квартири. Можна відкрити власний бізнес, фінансовий успіх гарантовано - гроші будуть липнути до рук. Бажано в цей час накопичити заощадження і з розумом розпоряджатися фінансами.

Лев

Представників цього знаку чекає фінансова удача й успіх у кар'єрі. Вдасться втілити свої мрії, почати жити без боргів і придбати нерухомість. Щоб фарт не пройшов, зірки радять Левам проявляти щедрість до оточуючих людей.

Терези

Представників цього знаку чекає грандіозний успіх і в особистому житті, і в фінансових справах. В середині літа з'явиться можливість різко збільшити дохід і, як наслідок, поїхати на відпочинок і набратися сил. Також це вдалий час для того, щоб покласти гроші в банк під відсотки.

Скорпіон

Представників цього знаку не обійде грошова фортуна. В кінці літа можна запланувати поїздку з коханою людиною, відкрити власний бізнес, який буде приносити хороший дохід. Досягти бажаного Скорпіони зможуть своєю завзятістю.

Стрілець

Представники цього знаку влітку можуть не побоюватися боргів і безробіття. З'явиться можливість втілити найзаповітніші мрії в реальність, влаштуватися на хорошу роботу або відкрити власний бізнес. Вищі сили будуть допомагати Стрільцям і захистять від великих фінансових втрат.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які зможуть створити сім'ю в 2021 році.